manufaktura modelarska
Re: manufaktura modelarska
Ale to tak na serio?
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
-
Paweł Leszczyński
?timi pisze:Ale to tak na serio?
co racja to racja - jeszcze rozumiem jak ktoś takiego ulepa dla siebie zrobi, to spoko można przejść bez słowa, ale próbować sprzedać - to trzeba chyba być wybitnie narcystycznym.
-
Paweł Leszczyński
Bynajmniej dokładnie masz racjeTGMJ pisze:co racja to racja - jeszcze rozumiem jak ktoś takiego ulepa dla siebie zrobi, to spoko można przejść bez słowa, ale próbować sprzedać - to trzeba chyba być wybitnie narcystycznym.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
lubię sobie od czasu do czasu popaczec na ofertę MAIM, bo są kurwa jedyni. niepowtażalni
na przykład ostatnio pojawił się esesman z owcą..

ten tez jest dobry. próbuje latać?

no i powiało grozą

na przykład ostatnio pojawił się esesman z owcą..
ten tez jest dobry. próbuje latać?

no i powiało grozą

Kurwa, Kamil w robocie jestem....
Prawie popuściłem w gacie przez esesmana z owcą....
Prawie popuściłem w gacie przez esesmana z owcą....
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

-
Paweł Leszczyński
Hahaha! Popłakałem się 
Nie tak epicko jak powyższe - ale mam wrażenie, że ten pan też czuje miętę do lekkich upośledzeń: