Shermany to gufno - czyli gufniane zmagania
Moderator: cooper69
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Re: Shermany to gufno - czyli gufniane zmagania
Fajnie że się zbiera tyłu specjalistów na scalefun bo mam pytanie. Czy to prawda że Goering używał shermanow zamiast brykietu robiąc kiełbaski na grillu?
Ty lepiej odstaw te wino mszalne pite podczas oglądania TV TrwamOjciec Dyrektor pisze:Fajnie że się zbiera tyłu specjalistów na scalefun bo mam pytanie. Czy to prawda że Goering używał shermanow zamiast brykietu robiąc kiełbaski na grillu?
-
Witek Cisłak
Witam wszystkich kolegów , co do koloru plam to powinien być zielony. Więcej napiszę jak przeczytam cały temat.
Jacek ale wieże ze zmienionym pancerzem pod kopułą dowódcy były montowane na czołgach z 75 mm. Nawet to zamieszczone zdjęcie przedstawia wersję z 75mm.
Pozdrawiam
Witek
PS. To tak na początek. Jak czas pozwoli będę starał się pomagać, a co poniektórych kolegów chyba trochę poniosło w ocenie mojej osoby.
I byłbym zapomniał Ojcze Dyrektorze : to nie jest prawda. On stosował Panzery od V wzwyż ze względu na ich wybitne zdolności do samozapłonu.
Jacek ale wieże ze zmienionym pancerzem pod kopułą dowódcy były montowane na czołgach z 75 mm. Nawet to zamieszczone zdjęcie przedstawia wersję z 75mm.
Pozdrawiam
Witek
PS. To tak na początek. Jak czas pozwoli będę starał się pomagać, a co poniektórych kolegów chyba trochę poniosło w ocenie mojej osoby.
I byłbym zapomniał Ojcze Dyrektorze : to nie jest prawda. On stosował Panzery od V wzwyż ze względu na ich wybitne zdolności do samozapłonu.
Witaj Witku.
Powoli się robi „mafia” Shermanowa
No, zaczyna się! Nareszcie!Witek Cisłak pisze:I byłbym zapomniał Ojcze Dyrektorze : to nie jest prawda. On stosował Panzery od V wzwyż ze względu na ich wybitne zdolności do samozapłonu.
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
I dobrzecooper69 pisze:Witaj Witku.
hehecooper69 pisze:Witaj Witku.

Po cichu na to liczęTomasz Mańkowski pisze:I dobrzecooper69 pisze:Witaj Witku.
Powoli się robi „mafia” Shermanowa- może powrócą dawne czasy FMR-u w nowym wcieleniu...
- Krocionorzec
Hmm, osobny dział forum z dupnie wielkim napisem SHERMAN!

jeden warunek. Gotowe modele!