Niedobry ja
Samoloty się jednak brudzą (modern)
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Re: Samoloty się jednak brudzą (modern)
Sorry, faktycznie...
Niedobry ja
, nie popatrzył dokładnie co koledzy wrzucają...
Niedobry ja
Japońce to głupki, zrobili nierealne malowanie na swoich Phantomach i teraz ich lotnictwo nijak się ma do rzeczywistego. A wystarczyło w sieci poguglać i zobaczyć jak Phantom wygląda. Mnie ta kratka nie przekonuje.Arkady72 pisze: Kratka?
Gdzie się do cholery podzial mój obrazek? (jak otworzyłem temat pojawil mi sie jedynie napis Obrazek).Czarny pisze:
Wklejam z innego źródła dla pewności:
Arturze, wiedziałem, że ci sie spodoba.
Poza tym jest strasznie "płaski", niestyrane kalkomanie i ma niewyraźny washtankmania pisze:Japońce to głupki, zrobili nierealne malowanie na swoich Phantomach i teraz ich lotnictwo nijak się ma do rzeczywistego. A wystarczyło w sieci poguglać i zobaczyć jak Phantom wygląda. Mnie ta kratka nie przekonuje.Arkady72 pisze: Kratka?
I pomalowanego na żółto pilotaArkady72 pisze:Poza tym jest strasznie "płaski", niestyrane kalkomanie i ma niewyraźny washtankmania pisze:Japońce to głupki, zrobili nierealne malowanie na swoich Phantomach i teraz ich lotnictwo nijak się ma do rzeczywistego. A wystarczyło w sieci poguglać i zobaczyć jak Phantom wygląda. Mnie ta kratka nie przekonuje.Arkady72 pisze: Kratka?.
Przezabawne
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Dywersja! Takich samolotów przecież nie może być!Czarny pisze:[
Gdzie się do cholery podzial mój obrazek? (jak otworzyłem temat pojawil mi sie jedynie napis Obrazek).
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem