Czołki Srołki 1:72
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
Moderator: Szydercza Gała
Re: Czołki Srołki 1:72
Kółka fajne, a czołg jakiś taki glutem uwalony.
Pozdro - Krzysiek Bartyzel
Czołgi - pancerna pięść armii
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

No to w moim przypadku kaplica, bo u mnie rozcieńczalnika zawsze jest duuuużo więcej niż farby

NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

- Szydercza Gała

No to bazy by były. Następną razą muszę to lepiej przemyśleć, a tera muszę podpędzlować. Ten typ modulacji na kolorowym też chyba niezazbytnio. No nic materiał do przemyśleń na kiblu jest

Tera pytanie o łosza. Na początku planowałem łoszować też trzema kolorami, teraz zastanawiam się czy warto i czy nie lepiej jebnąć wszystko Van Dykiem?

Tera pytanie o łosza. Na początku planowałem łoszować też trzema kolorami, teraz zastanawiam się czy warto i czy nie lepiej jebnąć wszystko Van Dykiem?
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Wal vandyjka
Zajebiste kamo
-
levee
wiem, że to malutkie i lubi kontrasty, ale czy vandajk nie będzie za ciemny?
poza tym:

poza tym:

Do piaskowego na pewno by był za ciemny, ale do takiego kamo może się nada. Ja tam nie wiem bo mam słaby dar przewidywania przyszłości.
Pozdro - Krzysiek Bartyzel
- Szydercza Gała

Zacieszam że nie wieszacie psUF
Spoko wodzą Bohdanie to jeszcze nie koniec, będzie zajebiaszczy tricolore na pSZedzie i serducho na wieży. Pstrokato jak to u Francuzów
Czyli mówicie łoszyć go brązem? Na jasnym może czymś jaśniejszym niż van dyke...
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

jakimś podobnym odcieniem do https://www.migjimenez.com/en/filter-ja ... -camo.html
- Szydercza Gała

No i tera mnie tu germanofile jedne powiedzta, jaki szFapski czołg ma choćby start przy czymś takim... dodam jedynie że jest to jedno z bardziej konserwatywnych malowań francuskiego czołgu
Ostatnie fotki ciemne były bo zapomniałem aparat ustawić....

Takich LeopardUF nam CZeba, a nie jakiegoś zrzutowego szajsu ze szFablandu. Jakbyśmy takich 10 mieli, to bez RUDEGO i ruskich byśmy tę wojnę wygrali
No i od mojego chińskiego przyjaciela przyszedł był ostatni członek tej rodzinki, jakiego udało mu sie znaleść w 72 we wtrysku, nie mylić z wytryskiem.

Ostatnie fotki ciemne były bo zapomniałem aparat ustawić....

Takich LeopardUF nam CZeba, a nie jakiegoś zrzutowego szajsu ze szFablandu. Jakbyśmy takich 10 mieli, to bez RUDEGO i ruskich byśmy tę wojnę wygrali
No i od mojego chińskiego przyjaciela przyszedł był ostatni członek tej rodzinki, jakiego udało mu sie znaleść w 72 we wtrysku, nie mylić z wytryskiem.

NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD