E, może tylko pyta w celach naukowych. Może drugi fakultet na socjologii robi.Jaho63 pisze:Pacz, Paweł! Następny moralista!
W filmie "Sami swoi" był taki dialog:Jaho63 pisze: Na seks!!
- miałem go na celowniku!
- gratuluję, gratuluję...
E, może tylko pyta w celach naukowych. Może drugi fakultet na socjologii robi.Jaho63 pisze:Pacz, Paweł! Następny moralista!
W filmie "Sami swoi" był taki dialog:Jaho63 pisze: Na seks!!
Skąd mamy wiedzieć czy nie kłamiesz? Masz zdjęcia z dzisiejszą gazetą?Robert O. pisze:A ja KW zmalowałem
Po prostu chciałem się ograniczyć ze słownictwem, ale skoro naciskasz...tankmania pisze:W filmie "Sami swoi" był taki dialog:Jaho63 pisze: Na seks!!

A ja wlasnie jade zakopac nieboszczyka.Panzer pisze: A jak się chwalimy to ja dzisiaj od 6 rano trawę sadzę
Wygrałeś... damnSiara pisze:A ja wlasnie jade zakopac nieboszczyka.Panzer pisze: A jak się chwalimy to ja dzisiaj od 6 rano trawę sadzę

Mógłbyś mi przypomnieć? Nie wydaje mi się, abym się czemuś sprzeniewierzył. Zawsze starałem się robić "the right thing", a nie żeby moje nazwisko było synonimem chuja.tankmania pisze: Ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta genezę powstaniA nPWM i co pod konieć sojej bytności na sPWM Piotr D pisał o wolności słowa.