Notujem. Malowałem tamijuniowym dark ironem. Tera będę go drapał obijał rdzawil zaciekał a potem kurzył i oblepiał błotem.Panzer pisze:Kup sobie da gąsienic Track Primer z Vallejo Panzer Aces. Najlepszy.
Czołki Srołki 1:72
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
Moderator: Szydercza Gała
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

Re: Czołki Srołki 1:72
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Jako pierwsza warstwa. Taki kolor bazowy do gąsek. Jak na niego położysz wash, np. track wash z AK, a grzebienie przetrzesz ołówkiem to w zasadzie masz gotowe gąski i tylko je brudzić wystarczy.Rhayader pisze:A mnie się dla odmiany podoba. Będziesz go jeszcze brudził/przyciemniał?
Ale to jako farba czy wash?Panzer pisze:Kup sobie da gąsienic Track Primer z Vallejo Panzer Aces. Najlepszy.
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

- Szydercza Gała

Podziękował Pany za dobre słowa wszelakie. Melduję wykonanie zadania, do następnego hoczkisa gąskofarba już jest

Czytałem że te czarne krechy pomiędzy plamami kamo w tej skali robi się czarnym cienkopisem... prawda/gówno prawda? Jeżeli tak to jakim bo mój się rozmazuje w chuj pod wpływem.... wszystkiego

Czytałem że te czarne krechy pomiędzy plamami kamo w tej skali robi się czarnym cienkopisem... prawda/gówno prawda? Jeżeli tak to jakim bo mój się rozmazuje w chuj pod wpływem.... wszystkiego
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

W R35 robiłem Sakura Pigma Micron 0,1mm. Było to ładnych kilka lat temu i do tej pory linie są ostre i czarne pomimo tego, że czołgutek stoi w szklanej gablocie. Kosztuje chyba coś koło 6zł. Polecam.

moze i ja se kiedyś takie małe coś zrobie
- Szydercza Gała

Se zrób Bohdanie to fajna I szybka zabawa jest..
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Do opisywania płyt CD.Szydercza Gała pisze:Jeżeli tak to jakim
- Szydercza Gała

Chiński przyjaciel z Chin znUF nie zawiódł:

Pudełko jest ewidentnym i perfidnym oszustFem, iż ponieważ bo że w środku jest czołK ze stoSZkowOM wieRZą, ja o tym wiedziałem i taki Hciałem, ale oSZCZegam przed sugerowaniem się boxartem. Mam nadziejęże pomogłem

Pudełko jest ewidentnym i perfidnym oszustFem, iż ponieważ bo że w środku jest czołK ze stoSZkowOM wieRZą, ja o tym wiedziałem i taki Hciałem, ale oSZCZegam przed sugerowaniem się boxartem. Mam nadziejęże pomogłem
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Raczej dziadka mroza