Arturowe modele oglądałem na żywo i na fotkach-w obu przypadkach robią świetne wrażenie. Jak wygląda na żywo ten F-104 nie mam pojęcia ale nie jest to tylko czysto pomalowany model. Ma trochę washa, delikatne zacieki. Model czystego, zadbanego samolotu a że niemiecki to pewnie żona właściciela latała nim tylko w niedzielę do kościoła.tankmania pisze: Nie wiem Jacek czy na żywo postawiony przy Arturowym modelu zrobiłby jakiekolwiek wrażenie.
Mistrzowskie/ciekawe/inspirujące/intrygujące...
Re: Mistrzowskie/ciekawe/inspirujące/intrygujące...
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- Jea men, ju ar rajt. Dis is faking grejt kokpit. Ol dze bild is majndblołing.Arkady72 pisze:Wery ynspajring kokpita:
http://www.britmodeller.com/forums/inde ... opic=42773
Dla tych co nie abla po angielsku - wolne tłumaczenie :
- To będzie model helikoptera, któremu inne modele powinny robić loda.
Czy nie chciałbyś przetłumaczyć na wyspiarski kilku moich artykułów?Korowiow pisze:- Jea men, ju ar rajt. Dis is faking grejt kokpit. Ol dze bild is majndblołing.Arkady72 pisze:Wery ynspajring kokpita:
http://www.britmodeller.com/forums/inde ... opic=42773
Dla tych co nie abla po angielsku - wolne tłumaczenie :
- To będzie model helikoptera, któremu inne modele powinny robić loda.
Of korst łaj not, but maj inglisz is komon end aj tink dat kan majt bi a problem for jor editor. 
Hej men, fak de editorKorowiow pisze:Of korst łaj not, but maj inglisz is komon end aj tink dat kan majt bi a problem for jor editor.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Jedyne co da sie z tym kaszalotem zrobić