Wessex UH-5 Italeri 1/48
Moderator: Robert P
Re: Wessex UH-5 Italeri 1/48
Kamil, a która wersja, tzn kolor? Czy do takich pierdół to nie ma znaczenia.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie wiem, ja miałem do czynienia tylko z szarozielonym. natomiast nie ufał bym kolorowym, bo nie wiadomo jak barwnik wpływa na własciwosci masy. pewnie ijak, ale kto wie.
aha, nie kupuj w adalbertusie
aha, nie kupuj w adalbertusie
Mały OT: http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/ ... LocjVKuufV
Trudnoskładalna Italerka może iść się...
Real mi przyśpieszył i trudno mi ze wszystkim nadążyć. A jak już mam chwilę, to już mi się totalnie nic nie chce, tylko grzeję kanapę przed TV. Dziś to się zmusiłem żeby włączyć kompresor po długim okresie bezwładności. A tylko dlatego, że podsufitka nie dawała mi spokoju:

Kolorystycznie kicha wg. instrukcji. Bo to ani 4309AP, ani XF-5 jako zamiennik, ani XF-71, jako zamiennik zamiennika którym prysnąłem. To pomieszałem niebieski z zielonym i białym dla jasności, i wyszło coś takiego:

Póki co, to na razie bardziej mogę sobie popatrzeć w robocie na inne warsztaty i pogawędzić.
Aby do Świąt...aby do Świąt

Kolorystycznie kicha wg. instrukcji. Bo to ani 4309AP, ani XF-5 jako zamiennik, ani XF-71, jako zamiennik zamiennika którym prysnąłem. To pomieszałem niebieski z zielonym i białym dla jasności, i wyszło coś takiego:

Póki co, to na razie bardziej mogę sobie popatrzeć w robocie na inne warsztaty i pogawędzić.
A czemu? To jakieś inne jest?KFS-miniatures pisze:aha, nie kupuj w adalbertusie
Też fajny. Ale nie ma tej fajowej szczęki buldogaArkady72 pisze:Mały OT: http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/ ... LocjVKuufV
Aby do Świąt...aby do Świąt
-
Robert O.
Robert P pisze: A jak już mam chwilę, to już mi się totalnie nic nie chce, tylko grzeję kanapę przed TV. Dziś to się zmusiłem żeby włączyć kompresor po długim okresie bezwładności...
Chyba normalne ,ja tak mialem od początku lipca aż do pazdziernika /nie moc twórcza ?
Jedziesz z tym łeseksem bom ciekaw finału
Raczej jestem zjebany jak koń po wyścigach. W dodatku zachciało mi się jeszcze auto zmienić i kilkanaście sztuk mi przyszło ujeżdżać. Ale już mam z głowy.Robert O. pisze:nie moc twórcza ?
Ja się karmię tym, że Święta będą dłuuugieRobert O. pisze:Jedziesz z tym łeseksem bom ciekaw finału
-
Robert O.
pochwal sie co kupiłesRobert P pisze: Ale już mam z głowy.
Ostatnio Hs-126 ze stajni ICM, a dla tyłka Fokusa z 2008. A najśmieszniejsze jest to, że się uganiałem za autem po różnych zadupiach w Stolicy, a kupiłem od sąsiada przez siatkę. Jeszcze dał mi roczną gwarancję na mechanikę i wziął moje w rozliczeniu, to się i nie bujałem ze sprzedażą. Fajne to było, przyjechał swoim i odjechał moim.Robert O. pisze:pochwal sie co kupiłes
Zapomniałeś o Ferrari, Forsche, Fuggatti...itd...Robert O. pisze:ja wyznaje zasade nic na "F" :francuz,fiat i ford