Jak to ugryźć
-
Tomasz Hejmo
Re: Jak to ugryźć
Zlikwidowanie bądź zamknięcie, jak wolisz.
To nie jest kwestia mojego wolenia. To Twój kawałek podłogi, zamknąć możesz sobie sam kłódką. Ja mogę stworzyć warsztat lub usunąć. Nie znam powodów i nie chcę znać. Nie będziesz nic robił/pokazywał, nie chcesz warsztatu to likwiduję. Robisz sobie przerwę i kiedyś wrócisz do tematu, to sobie daj kłódę lub zostaw jak jest.
Twoja decyzja.
Twoja decyzja.
-
Tomasz Hejmo
To na razie niech zostanie jak jest. Ale nawet jako moderator działu nie mógłbym go sam zamknąć w całości, jedynie istniejące tematy.
Ja też nie mam mozliwości zamknięcia działu. Natomiast zamknięcie tematów powoduje, że nikt nie napisze ponieważ w działach prywatnych tylko właściciel może inicjować tematy.
Dzięki.tankmania pisze:Rejdi.Kosynier pisze:Poproszę o podforum z możliwością komentowania.
Prosiłbym o własny dzialik. "Marcin Szelenbaum" w dopisku prosiłbym o "Patterson Miniatures Werke".
Dzęki!
Dzęki!
- grzegorz75
Poproszę o własny pierdolnik , chciałbym w nim pierniczyć o technikach ,o wszelkich innych technikach i technikach , lutowaniu , twardym lutowaniu , spawaniu , zgrzewaniu , polerowaniu, narzędziach, cięciu , gięciu i nie wiem o czym jeszcze , o nie braniu antybiotykóF. Z pręgierzem rzecz jasna .Niech się wątek zowie ... nie mam pomysłu. Paweł , wymyśl coś 
Podano razy dwa.
Pare mamy tam warsztatow duszkow.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
pedały..Siara pisze:Pare mamy tam warsztatow duszkow.