Hawker Hurricane Mk.IIc Hasegawa 1/48 [ Warsztat ]
Moderator: Arkady72
Re: Hawker Hurricane Mk.IIc Hasegawa 1/48 [ Warsztat ]
Artur rozjebałeś mnie tym starostą 
Pzdr Paweł
-
thelastinline
Tej, ale skąd my w ogóle wiemy, czyli Artur wie, że ten Hurrie ze zdjęcia to jest z 309?
Śmigło metalowe czy drewniane?
Żaden z zawodników na fotce nie ma Polanda na rękawie-jak nic Eskimosi.thelastinline pisze:Tej, ale skąd my w ogóle wiemy, czyli Artur wie, że ten Hurrie ze zdjęcia to jest z 309?
Metalowe-ale jakby jakaś fotka czy coś to się wszystkiego wyprę.Arkady72 pisze:Śmigło metalowe czy drewniane?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Akurat wierzę ze to są fotki naszych Hurrych, dostałem je z bardzo pewnego i wiarygodnego źródłaJBZ pisze:Żaden z zawodników na fotce nie ma Polanda na rękawie-jak nic Eskimosi.thelastinline pisze:Tej, ale skąd my w ogóle wiemy, czyli Artur wie, że ten Hurrie ze zdjęcia to jest z 309?
No to dla niedowiarków, jeszcze dwa ujęcia tej samej maszynythelastinline pisze:Tej, ale skąd my w ogóle wiemy, czyli Artur wie, że ten Hurrie ze zdjęcia to jest z 309?

Wash i matowy lakier:

Słidisz stajlartro219 pisze:No to dla niedowiarków, jeszcze dwa ujęcia tej samej maszynythelastinline pisze:Tej, ale skąd my w ogóle wiemy, czyli Artur wie, że ten Hurrie ze zdjęcia to jest z 309?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
-
thelastinline
Oj tam niedowiarków, pierwsze ujęcie było takie, że mógł być skądkolwiek bądź, a ja jestem ciekawski zawodowo.
Tri kłeszczyns nał:
- jest zdjęcie tylnej części tego tutaj? bo ciekaw jestem, czy miał pełny kod tak jak WC-S, czy może jak Mustangi I z 309 tylko literę indywidualną?
- czy te fotki wyszły gdzieś drukiem, czy z pokątnej kolekcji pochodzą?
- masz jakieś fotogramy do WC-G, którego kolorowankę pokazałeś stronę wcześniej?
Sorry Arkady za śmiecenie, ale o Hurrich z 309 w sumie mało materiałów jest.
Tri kłeszczyns nał:
- jest zdjęcie tylnej części tego tutaj? bo ciekaw jestem, czy miał pełny kod tak jak WC-S, czy może jak Mustangi I z 309 tylko literę indywidualną?
- czy te fotki wyszły gdzieś drukiem, czy z pokątnej kolekcji pochodzą?
- masz jakieś fotogramy do WC-G, którego kolorowankę pokazałeś stronę wcześniej?
Sorry Arkady za śmiecenie, ale o Hurrich z 309 w sumie mało materiałów jest.
Mało to jest o Hurricanach z 318.thelastinline pisze:o Hurrich z 309 w sumie mało materiałów jest.