Plus jeden nekrofil.Slash2 pisze:Jak tak dalej pójdzie z układem sił to zrobi się zebranie kryptoneonazistów
Sobota, 11.05 - fiesta i spotkanie po
Re: Sobota, 11.05 - fiesta i spotkanie po
- KFS-miniatures
- Kontakt:
bez sensu..Bercik pisze:żeby chociaż podrzucić na konkurs swojego szkraba...
I znowu żadnego truchłatankmania pisze:Plus jeden nekrofil.Slash2 pisze:Jak tak dalej pójdzie z układem sił to zrobi się zebranie kryptoneonazistów

Ja pierdole w pizzerni się umówili. Jak by nie było innego żarcia w Warszawie. Kończę zmianę około 9 wieczorem, może wcześniej. Podskoczył bym może na ten pl. Narutowicza ale furakiem. Tylko dwa pytania:
po pierwsze primo Czy jeszcze będziecie?
po drugie primo bardziej dokładnie gdzie to jest bo Narutowicza dużym placem jest. Od strony Grójeckiej czy może bardziej Filtrowej.
po pierwsze primo Czy jeszcze będziecie?
po drugie primo bardziej dokładnie gdzie to jest bo Narutowicza dużym placem jest. Od strony Grójeckiej czy może bardziej Filtrowej.
Ok rezerwacja na ok 10 ludzi zrobiona.
Godz. 19:00, sobota, miejsce jak wyżej.
Jakbym nie był pierwszy - rezerwacja na moje nazwisko.
ps - to nie jest żadna pizzeria (czy pizzernia...)
Godz. 19:00, sobota, miejsce jak wyżej.
Jakbym nie był pierwszy - rezerwacja na moje nazwisko.
ps - to nie jest żadna pizzeria (czy pizzernia...)
Ja może wpadnę, tak na 50%. Kuba, podaj jakiś dokładny adres, tak na wszelki wypadek.
Pytanie- czy nikt nie jedzie przez Zyrardow? Zabralbym sie z checia z kims- w pare osob zawsze razniej. Musi ktos zapierdalac katowicka, lub A2. Z katowickiej Zyrardow jest 12 km, a z A2 okolo 4.
Jak nie, to bede musial pociagiem podjechac- tragedii nie ma, ale zawsze to jakas niedogodnosc.
Jak nie, to bede musial pociagiem podjechac- tragedii nie ma, ale zawsze to jakas niedogodnosc.
Centralnie na środku pl.Narutowicza. Nie wiem jaki to ma adres, ale sam środek placu. Nie da się nie trafić. To z zielonym dachem.Robert P pisze:Ja może wpadnę, tak na 50%. Kuba, podaj jakiś dokładny adres, tak na wszelki wypadek.
https://maps.google.pl/maps?q=plac+naru ... gplus-ogsb
- Marek Barański
Ile gwiazdek ma ten lokal ?