Nocne chałtury.
Moderator: tankmania
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Nocne chałtury.
Iskra nie, ale każdy Polak, Czech, Bułgar i Niemiec powinien to mieć w swoim domu.
Pierdole. Wyglądało to ciekawie na początku, ale jedną ręką i z zamknietymi oczami zrobie 10 razy szybciej.KFS-miniatures pisze:jednak nie druk?
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
No, toś mnie Pan zainteresował...tankmania pisze:Iskra nie, ale każdy Polak, Czech, Bułgar i Niemiec powinien to mieć w swoim domu.
Goździk jakiś?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
O, ciekawa skala. Nie mam pojęcia co to jest...a co to jest ?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
krąg..Marek Cz. pisze: co to jest ?
na detalach utknąłes?tankmania pisze:Wyglądało to ciekawie na początku
To nie kwestia utknięcia tylko sumy wszystkich czasów. Plus koszty druku, plus czekanie, plus wiele innych rzeczy na które nie mam wpływu. To nie dla mnie, jak ktoś sobie chce coś wypuścić raz na czas to nie ma sprawy.KFS-miniatures pisze: na detalach utknąłes?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
..albo napierdalac systematycznie kolejne drobiazgi, jak panzerarttankmania pisze:jak ktoś sobie chce coś wypuścić raz na czas to nie ma sprawy.
No, narysować koło to 2-5 godzin w zależności od skomplikowania. To się wydaje szybko jak się rysuje koło. Jednak jak przy całym się uzbiera to się robią już grube setki.KFS-miniatures pisze:..albo napierdalac systematycznie kolejne drobiazgi, jak panzerarttankmania pisze:jak ktoś sobie chce coś wypuścić raz na czas to nie ma sprawy.