C-7 Kfir Trumpeter/Kinetic/Hobbyboss ? 1:48
Re: C-7 Kfir Trumpeter/Kinetic/Hobbyboss ? 1:48
A wiadomo coś więcej o tej jedenastce Silver Wings? Na LSP piszą, że in progress ale mają technological issues.

In progress bo pewnie robią wzór do short runa. A technological issues bo pewnie im Czesi powiedzieli, że są kąty ujemne porobione, albo nieodpowiednie grubości, albo to i to i jeszcze co innego.
Technicznie to jest mozliwe, ale znam gościa i nie wierzę, że to wyjdzie. Może się mylę, ale nie wierzę.
Technicznie to jest mozliwe, ale znam gościa i nie wierzę, że to wyjdzie. Może się mylę, ale nie wierzę.
Czyli raczej nie warto odkładać na ten model do puszki?

Ja bym zaczekał aż będzie jeżeli będzie, bo może się mocno zdewaluować to co odłożysz.Chudziutki pisze:Czyli raczej nie warto odkładać na ten model do puszki?
Nie wiem kto ten model fizycznie robi, więc mi ciężko powiedzieć na ile będzie wartościowy, a możliwości mogą być trzy z tego co wiem na dzień wczorajszy. Co do samego wtrysku to o ile jestem amatorem psychologiem raczej czarno widzę. Ja bym stawiał, że wyjdzie w końcowym efekcie z żywicy. Ale tak jak napisałem, spekuluję.
Zrobiłem mały interview na jakich zasadach ma się to odbyć i jednak jest szansa żeby to powstało. Pewnie będą to dwa modele wtryskowe, czyli pierwszy i ostatni, ale na ten szansa jest.Chudziutki pisze:Czyli raczej nie warto odkładać na ten model do puszki?
Na pierwszy rzut oka świetna, błyszcząca, gładziutka ale po wnikliwszym spojrzeniu wygląda jakby była w środku pofalowana. Ale generalnie nie ma tragedyji..KFS-miniatures pisze:czy w twoim egzemplarzu szkiełko też jest chujowe jak w polskich modelach z przed 30 lat?
Pzdr Paweł
- KFS-miniatures
- Kontakt: