Kubuś 1/48 podejście drugie

Krytyka, subiektywne doznania
Czarny

Re: Kubuś 1/48 podejście drugie

Post autor: Czarny »

Bardzo przyjemnie dla oka pomalowany. Fajnie wyszło to kamo.

Biją w oczy jedynie spawy, czy nie są zbyt wielgachne i odstające?
rollingstones

Post autor: rollingstones »

masz jakieś kwity na te poziome rysy
Czarny

Wybacz ale za głupi jestem żeby z samego linku odczytać intencje twojej wypowiedzi
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Czarny pisze: Wybacz ale za głupi jestem żeby z samego linku odczytać intencje twojej wypowiedzi
nie sądziłem, że aż tak. pewnie też zbyt leniwy, zeby przeczytać wątek, w którym znalazł byś odpowiedź na swoje wątpliwości, a której nie chce mi sie artykułować i uzasadniać po raz enty
Czarny

Zdziwię cię może ale wątek przeczytałem. Jechałeś w nim skalę po niekąd słusznie po niekąd nie. Jak zwykle prawda leżała gdzieś po środku. Jak rozumiem dla baroku takie spawy to wspaniała sprawa ale nie wszystkim, nawet takim jak ja czyli lubiącym barok, musi sie to podobać. Czy w obec tego że jest to Twój model nie można na jakis temat wypowiedzieć się krytycznie?
tankmania

Post autor: tankmania »

Czarny pisze:Czy w obec tego że jest to Twój model nie można na jakis temat wypowiedzieć się krytycznie?

Ale to nie Kamil robił model, on go tylko malował.

Natomiast ktoś ma chyba problem z percepcją. Nie zauważyłem krytyki spawów tylko pytanie.

Czarny pisze: Biją w oczy jedynie spawy, czy nie są zbyt wielgachne i odstające?

A Kamil dał link żebyś sobie znalazł odpowiedź. Gdzie napisał, że nie są za duże? Gdzie reaguje nerwowo na krytykę?
To chyba raczej Tobie się stringi wżynają...
Czarny

A przeczytałeś wątek w linku? Kamil tam dość jednoznacznie broni spawów. Druga sprawa czy mówiąc komuś że zrobił model patrząc na gotową miniaturę myślisz o producencie czy o modelarzu który kawałki plastiku czy żywicy posklejał do kupy i pomalował? Czy ja gdzieś powiedziałem że on reaguje nerwowo na krytykę?
tankmania

Post autor: tankmania »

Czarny pisze:A przeczytałeś wątek w linku? Kamil tam dość jednoznacznie broni spawów.
I co z tego? Ja też je bronię. Widziałeś model na żywo? Widziałeś zdjęcie na grosiku? Zastanowiłeś się ile razy jest powiększony obraz na monitorze?
Na jednogroszówce masz elementy odpowiadjące szerokości nitów, wyjmij z portfela i sprwadź.
Są większe niżby to wynikało z przeskalowania, ale nie są za duże.

Czarny pisze:Druga sprawa czy mówiąc komuś że zrobił model patrząc na gotową miniaturę myślisz o producencie czy o modelarzu który kawałki plastiku czy żywicy posklejał do kupy i pomalował?
Nie wiem o co chodzi. Kontekst, link.
Czarny pisze:Czy ja gdzieś powiedziałem że on reaguje nerwowo na krytykę?
Czarny pisze:Czy w obec tego że jest to Twój model nie można na jakis temat wypowiedzieć się krytycznie?
No skoro sugerujesz, że nie można krytykować jego modeli to chyba nie dlatego, że to lubi?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowe do inspekcji”