KFS-miniatures pisze:
rozmawiałem na ten temat wystarczająco dużo, zeby z większym prawdopodobienstwem wnosić, iż mają na to wyjebane, niż zeby miec pretekst do poszukiwań wyjaśnień, czemu nie narzekają, nie płaczą po kątach itd.
Nie wiem co to jest wystarczająco dużo. Ilu spytałeś czy uważają, że nie jest to nieetyczne?
Bo ja przez głupotę zacząłem pisać z jednym i o dziwo sytuacja wydaje mu się kuriozalna. Owszem jeździ, dobrze się bawi, jest zadowolony, nie ma poblemu z wynikami... ale sam fakt uważa za niezwykły. Żeby sytuacji dodać smaczku to twierdzi, że jego znajomi podzielają to zdanie.
Więc jak to jest? Każdy z nas widzi co chce? Tak jak widziałeś recesję stołów klubowych na zachodnich imprezach?
KFS-miniatures pisze:
nawiasem mówiac, gówno wart taki zakaz, w sytuacji, gdy najcześciej niezdrowy układ polega na nagradzaniu wzajemnym- my u nas wam, wy u siebie nam..
Parafrazując po co przepis o zakazie jazdy po pijaku skoro często po trzeźwemu nie potrafią jeździć.
Jedno wielkie pierdolenie. Napisz, że ci pasuje i tyle, a nie zaklinaj rzeczywistości. Jest to nieetyczne, wzbudza kontrowersje i prowadzi do spekulacji publiczności nad zasadnością wyników. Dlatego 99% podobnych imprez tego zakazuje. Możesz zmyślać co chcesz i konfabulować do woli, a tego nie zmienisz.
Analogiczny jest nepotyzm, jest zabroniony nawet jeśli kandydatem będzie fachowiec.