srebrne w srebrne
Lista kategorii: Samoloty Samoloty - Warsztaty
Moderator: bohdan
Re: srebrne w srebrne
No to odpaliłeś rakietę! Pas odblaskowy fajniejszy teraz i powierzchnia zajebiście zmęczona. Napisz dla przypomnienia czym tam mazałeś po tym sreberku, jaki łosz itd.
Brawo!
Brawo!
prawdziwy miszcz fotoszopa
medal co najwyżej z ziemniaka
medal co najwyżej z ziemniaka
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
podziękował 
Damian. specjalnie dla Ciebie mistrzu. Na baze semi mat aluminium wymęczyłem baroki z duraluminium alclada. Bawiłem się przebarwieniami z olejnych szarości ale pościerałem je Tamiya Weathering set F. Tytanowy + light gun metal. Wcierane panelowo między nity lub po nitach. W zależności od widzimisię. Gdzieś po drodze zapuszczałem linie podziału i duże nity Dark Washem i Neutral Washem MIG. To tyle jak na ten etap.
Wzoruję się na zdjęciach PRAWDZIWYCH mustangów oraz na malowankach Kagero. I niech nikt nie mówi, że skrzydła były szpachlowane
Damian. specjalnie dla Ciebie mistrzu. Na baze semi mat aluminium wymęczyłem baroki z duraluminium alclada. Bawiłem się przebarwieniami z olejnych szarości ale pościerałem je Tamiya Weathering set F. Tytanowy + light gun metal. Wcierane panelowo między nity lub po nitach. W zależności od widzimisię. Gdzieś po drodze zapuszczałem linie podziału i duże nity Dark Washem i Neutral Washem MIG. To tyle jak na ten etap.
Wzoruję się na zdjęciach PRAWDZIWYCH mustangów oraz na malowankach Kagero. I niech nikt nie mówi, że skrzydła były szpachlowane

zlecę wykonanie kopcia z rur wydechowych
Czołgi kurwa mialeś robić!
poczekaj skończę tylko ten kuc
-
rollingstones
dobry jestes!g
kilka kroków w tył i krok w PSZUD

Jakbyś pokazał model na MW to Grześ napisze że kokardy na dole płata są bardzo cofnięte.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.