sie robi sie
Re: sie robi sie
Doklejaną, przednią część oprofilowania pomiędzy kadłubem i płatem zdecydowanie lepiej przylepić do kadłuba przed przylepieniem płata.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
zauważyłem, ze cięzko, o ile niemozliwe bedzie wcisnąc te dwa kąski oprofilowania. ale to nie problem. kadłuby narazie złozone na sucho zarówno ze sobą jak i z płatem. po prostu ciekaw byłem jak się schodzi wszystko cuzamen do kupy. kurwa ideał!!!! jak bym musiał przez rok robić wyłącznie te same modele, to bez wachania wybrał bym spity od edka. chuj, ze wachlaż malowac niewybujały, ale sama frajda z pracy przy tym plastiku by wszystko załatwiła. model jest przechuj!
aż mi osłodził walkę z foxbatem i tym żywicznym gównem z prodos
aż mi osłodził walkę z foxbatem i tym żywicznym gównem z prodos
Teraz nie muszę tłumaczyć czemu kolejnego lepię.KFS-miniatures pisze:kupy. kurwa ideał!!!!
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
PieNKna bryła tego po prawej i nawet nie widać za dużo szpachlowania, ten tak ma?
Pzdr Paweł
- KFS-miniatures
- Kontakt:
na tym zdjeciu nie widać, na innych owszem. nie napalaj sie na ten modelPawelG. pisze:PieNKna bryła tego po prawej i nawet nie widać za dużo szpachlowania, ten tak ma?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Ekstra fotogram!KFS-miniatures pisze:
Eee tam i tak jestem napalonyKFS-miniatures pisze:na tym zdjeciu nie widać, na innych owszem. nie napalaj sie na ten modelPawelG. pisze:PieNKna bryła tego po prawej i nawet nie widać za dużo szpachlowania, ten tak ma?
Pzdr Paweł