KFS-miniatures pisze:(...) i prędko a kolejny samolot w siedemdwa nie mam zamiaru sie brac..
sie robi sie
Re: sie robi sie
No co za oszust...
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nadinterpretujesz.. ok, kusi, bo model malenki, wyglada fajnie i wyzwanie swiste, jak zrobic ciekawie miniaturę w tak nieciekawym malowaniu. ale recenzja, to nie branie się za model..
-
Konrad
Jaram sięKFS-miniatures pisze:Korowiow pisze:Z NAGŁA
Pamietaj że tylko ruski malowali tylko na zieloną ruską zieleń!!
- KFS-miniatures
- Kontakt:
przypomnisz mi, jak bede malował, to za jakiś miesiąc, dwa..Konrad pisze:Pamietaj że tylko ruski malowali tylko na zieloną ruską zieleń!!
a tymczasem.. co ja robie! co ja robie!

powiem wam.. chujnie robie. amusing zrobił model godzien wczesnych hobbybossów..
- KFS-miniatures
- Kontakt:
miała być szybka derusyfikacja, ale wyszła piENta.. ichuj
ale po olei. najpierw przymierzyłem nos.. okazało sie, ze jest prawie idealnie. chwila moment i będzie dopasowany..

wiec jusz sie ucieszylem, ale tylko do momentu, kiedy przyszło mi złożyc nos z kadłubem..

niestety kadłub jest dośc poważnie zdeformowany. i to nie na zasadzie skrzywionego odlewy, a guma musiała się źle ułożyc. bo przekrój nie ulega prostackiemu dyktatowi symetrii

ale po olei. najpierw przymierzyłem nos.. okazało sie, ze jest prawie idealnie. chwila moment i będzie dopasowany..

wiec jusz sie ucieszylem, ale tylko do momentu, kiedy przyszło mi złożyc nos z kadłubem..

niestety kadłub jest dośc poważnie zdeformowany. i to nie na zasadzie skrzywionego odlewy, a guma musiała się źle ułożyc. bo przekrój nie ulega prostackiemu dyktatowi symetrii

no cóż witaj w klubie giermkUFF krUlowej
Tą piente akurat już przeszedłem
Tą piente akurat już przeszedłem
Ostatnio zmieniony pn 19 sty 2015, 22:46 przez potez, łącznie zmieniany 1 raz.
tak, jestem #ponurymodelaż
- KFS-miniatures
- Kontakt:
oklejałes burtę polistyrenem? czy jakos inaczej wybrnąłes?