wątek roboczy
Moderator: trl
Re: wątek roboczy
Trochę wygląda jak ilustracja z książki - tak mi się skojarzyło. Niemniej bardzo fajny.

Prawie taki fajny jak traczyka w 32.
Nie, ze sie przypierdalam, ale z jakiej książki?Slash2 pisze:Trochę wygląda jak ilustracja z książki...
Dzięki panowie.
No, takiej z obrazkami zapewne.tankmania pisze:Nie, ze sie przypierdalam, ale z jakiej książki?Slash2 pisze:Trochę wygląda jak ilustracja z książki...
1. wiele fajniejszy....tankmania pisze:Prawie taki fajny jak traczyka w 32.
Nie, ze sie przypierdalam, ale z jakiej książki?Slash2 pisze:Trochę wygląda jak ilustracja z książki...
2. z takiej która jest wydana w ładny, estetyczny, solidny i przemyślany sposób. do tego stopnia, że książka stanowi swoją wartość nie tylko treścią ale i "jej oprawą".
trl, skrobnąłbyś parę słów czy i fotek dla potomnych jak to malujesz bo obecnie masz bardzo ciekawy styl wyrobiony.

Nie wiedziałem nawet że mam jakiś styl.Slash2 pisze:trl, skrobnąłbyś parę słów czy i fotek dla potomnych jak to malujesz bo obecnie masz bardzo ciekawy styl wyrobiony.
Dzięki. Paskudne linie podziału sprawiają, że drugi raz po ten zestaw raczej nie sięgnę.Bercik pisze:Doprawdy zajebisty, szczególnie biorąc pod uwagę subtelność wyjściowego modelu.
Tymczasem, co by potrzymać tematyczny chaos w wątku, coś z zupełnie innej beczki:

Pierwsze starcie ze specyfikami dla leniwych.