Witajcie
Do sprzedania zaczęty model firmy MiniHobby śmigłowca Mi-24D w skali 1:48. Model ma zaszpachlowane cyjanoakrylem linie podziału na kadłubie ( niektóre obszary już wyszlifowane pod nowe linie ). Uważam, że są niepoprawnie nacięte i należy je naciąć na nowo, ale jak ktoś nie chce, to wystarczy zeszlifować klej - 10 min pracy. Części wycięte z ramek, znajdują się w dwóch woreczkach, pogrupowane : kadłub i wnętrze. Instrukcja jest. Do modelu dodaję polskie oznaczenia i blaszkę Eduarda dedykowaną temu modelowi - 48313. Brak pudełka, dlatego zestaw wyślę w kartonie, który może służyć jako pudełko.
Sam nie wiem jak wycenić taki model, wiec zaczynam od 1 złoty i propozycje proszę na PRIVA. Na życzenie zdjęcia. Licytacja trwa 10 dni.
[S] Mi-24D MiniHobby 1:48
[S] Mi-24D MiniHobby 1:48
Pozdrawia Paweł

- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Re: [S] Mi-24D MiniHobby 1:48
1st
Daje 2 złote i komplet łyżek plastikowych!
Daje 2 złote i komplet łyżek plastikowych!
Że 12 szt.? Tuzin, znaczy?Ojciec Dyrektor pisze: komplet łyżek plastikowych
Dam 3 zł, bez łyżek.
Mogę dorzucić puszeczki po humbrolu i słoiczki na klej.
Mogę dorzucić puszeczki po humbrolu i słoiczki na klej.
Oooo ten słoiczek na klej mnie zaciekawił, a łyżki plastikowe do czego ?
Może do testów farb Mr.Paint jak to zrobił Hamilkar na Modelworku i dostał za to bana. Nie dziękuję za łyżki, nad słoiczkiem pomyślę, przyda sie na Magic Sculpa.
Może do testów farb Mr.Paint jak to zrobił Hamilkar na Modelworku i dostał za to bana. Nie dziękuję za łyżki, nad słoiczkiem pomyślę, przyda sie na Magic Sculpa.
Pozdrawia Paweł