Czterdzieści osiem
Moderator: Krocionorzec
- Krocionorzec
Re: Czterdzieści osiem
Chyba zacznę kupować po dwa. Jeden do montażu bez malowania. Ot dla zabawy. Drugi po to byś sie wyżyć malarsko. Czyli tez dla zabawy 
- Krocionorzec
- Krocionorzec
Udało mi się ostatnimi dniami zmalować małego nie-szermana. Powiedzcie proszę bo troska mnie gnębi, zmywać czy lecieć dalej?

- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Wolv znowu, chyba se kupie ten czolg bo mi sie zaczyna podobac. Namieszaliscie mi w glowie
malowanie fajne, ale wieza jak u spottera, za malo chaosa, na blotnikach troche za duzo btego cienia.
malowanie fajne, ale wieza jak u spottera, za malo chaosa, na blotnikach troche za duzo btego cienia.
Bardzo mi sie podoba nie szerman. Fajna baza
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Ojciec Dyrektor pisze: malowanie fajne, ale wieza jak u spottera, za malo chaosa, na blotnikach troche za duzo btego cienia.
- Krocionorzec
Rozjaśniłem detale i popróbowałem dodać troszkę delikatnego chaosu tu i ówdzie. Nieudolnie staram się podążać mniej więcej w tym kierunku co Bohdan w swoim Humberze. Fotogramy poniżej. Teraz jak patrzę to chyba wreszcie udało mi się oddać właściwy kolor. Chyba wiem com robił źle. Uprzedzając - toto jest tylko poskładane do fotek.