Sezon 2016
Moderator: Yantom
Re: Sezon 2016
Czy kierowca teciaka miał wykupione OC?
Niemiec wymusił, teciak jest na głównej.OldMan pisze:fajnie, tylko który wymusił pierwszeństwo ?
Powoli finiszuję.
Roślinność to mix Polak, Heki, M. Serba i genialne drzewo jabłoń i krzak od Roberta Benasiewicza. Pozostały drobiazgi do wykończenia.

- Krocionorzec
Oglądam jak zwykle z przyjemnością, z resztą jak wszystkie Twoje prace.
Bytom może się opłacić.
Bytom może się opłacić.
No nieźle. Ile do prestiżu za użycie produktów nowopowstających, rodzimych firm modelarskich ?
Nie pochwalę z zazdrości.
Dobre, bo polskie.Korowiow pisze:No nieźle. Ile do prestiżu za użycie produktów nowopowstających, rodzimych firm modelarskich ?
tankmania pisze:Nie pochwalę z zazdrości.
DziękujęYash pisze:Jest moc!
Za tydzień zawody w Poznaniu. Najwyższy czas kończyć model. Zmontowałem prostą podstawkę. Styrodur okleiłem balsą, nakleiłem papier ścierny, który ma imitować jezdnię. Pobocze to warstwa kleju do płytek posypana kamyczkami i piaskiem. Całość zalana unigruntem. Wyszło tak.

Sezon działkowy zakończony, można zacząć kleić modele.
Fotka inspiracja. Planuję raczej swobodną interpretację.

Bohater górny, STZ T-34 Dragon 6449 z błotnikami Abera.

Bohater dolny, wyboru raczej nie ma stary RPM 35044 wersja de lux z blachami, bo dołączone elementy fototrawione cienkimi blaszkami nie są. Gąsienice wygrzebałem z magazynku po t-70 Miniartu.

Pierwsze wstępne przymiarki

Fotka inspiracja. Planuję raczej swobodną interpretację.

Bohater górny, STZ T-34 Dragon 6449 z błotnikami Abera.

Bohater dolny, wyboru raczej nie ma stary RPM 35044 wersja de lux z blachami, bo dołączone elementy fototrawione cienkimi blaszkami nie są. Gąsienice wygrzebałem z magazynku po t-70 Miniartu.

Pierwsze wstępne przymiarki