Yom Kippur?
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Yom Kippur?
a to dlatego, ze jak wieśc gminna niesie macie barbarzyńskie narzuty.. :>
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
- KFS-miniatures
- Kontakt:
..a neomege to sprzedajecie z 300% haraczem. tak mówią co co u was nie kupują, bo zdzieracie..
- KFS-miniatures
- Kontakt:
aha, żeby nie było nieporozumień.. to jest mój temat:

- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
No cóż, oferujemy oryginały ( bo tu trudno mówić o "sprzedaży" ) a nie "wspomagamy producenta" jak niektórzy...KFS-miniatures pisze:..a neomege to sprzedajecie z 300% haraczem. tak mówią co co u was nie kupują, bo zdzieracie..
- Daniel-Martola
A tak, szczera prawda. To mówią ci co kupują.KFS-miniatures pisze:a to dlatego, ze jak wieśc gminna niesie macie barbarzyńskie narzuty.. :>
Sprzedajemy z tyle, za ile dostaliśmy ofertę od producenta. Zapłacimy podatki i koszty. Pewnie nie wyjdzie jak sprowadzane bez opłat albo kupione 100% oryginału wyrobu MadeinPoland.KFS-miniatures pisze:..a neomege to sprzedajecie z 300% haraczem. tak mówią co co u was nie kupują, bo zdzieracie..
Otóż to.Tomasz Mańkowski pisze: a nie "wspomagamy producenta" jak niektórzy...
Ja bym chciał żeby wszystko się dało za bezcen, tylko ci co produkują i sprzedają jakoś tego nie chcą.
Nikogo nie zmusimy do zakupów, ale jak coś jest tanio to ze strony kupujących jakoś narzekań nie ma i sugestii żeby sprzedawać drożej też nie.
Dziwne, prawda.
Mnie taki system troszke śmieszy, tzn system podwójnego rynku - oryginalów i kopii. Wszyscy wiedza o co chodzi kto gdzie i dla czego ale też wszystcy uwazają ze nie ma problemu.
-
Jaho63
W tym również Ty?Czarny pisze:Wszyscy wiedza o co chodzi kto gdzie i dla czego ale też wszystcy uwazają ze nie ma problemu.
nie
To nie ja to sprzedaje
ale znam dealera jak mi się wydaje
To nie ja to sprzedaje