...to co to za jarmark?!
Warsztaty SF #5 - 24-26.03.2017 ?
Moderator: Spotter
Re: Warsztaty SF #5 - 24-26.03.2017 ?
...a "blaszanych zegarków, pierzastych kogucików, baloników na druciku, motyli drewnianych, koników bujanych..." nie będzie?
...to co to za jarmark?!

...to co to za jarmark?!
- grzegorz75
No nie wiem . Lepiej bedzie jak byś pokonfekcjonował ( ja pomogę ) i jakoś rozsądnie byśmy wydawali NASZE wyroby , bo tak to postawisz na stoliku i ta HOŁOTA zaraz wszystko WPIERDOLIRobert O. pisze:wpadłem na pomysł zorganizowania "wiejskiego stolika" z moimi wyrobami /wędliny kiełbasa kaszanka ser smalec i może chleb/ i pytanie czy mogę a jesli tak czy znajdzie sie kącik aby takowy utworzyć
A tobie już znowu wolno stać koło MIENSA?grzegorz75 pisze: No nie wiem . Lepiej bedzie jak byś pokonfekcjonował ( ja pomogę ) i jakoś rozsądnie byśmy wydawali NASZE wyroby , bo tak to postawisz na stoliku i ta HOŁOTA zaraz wszystko WPIERDOLI
Robert , a dasz rade zrobic kiełbasę z KACZKI
Taka seria limitowana?
Taka seria limitowana?
tak, jestem #ponurymodelaż
A wystepuje takie cos w przyrodzie ?potez pisze:Robert , a dasz rade zrobic kiełbasę z KACZKI![]()
Taka seria limitowana?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
kiełbasy kiełbasami, przechodzimy do konkretów
ŚCIEPA
Wszyscy, którzy wpisali się na listę obecności proszeni są o potwierdzenie swojej deklaracji przelewem na kwotę 50PLN na rachunek:
Właściciel: KAMIL FELIKS SZTARBAŁA
Rodzaj rachunku: Rachunek Oszczędnościowo-Rozliczeniowy, Konto indywidualne, Rachunek dodatkowy
Numer rachunku: 30 1020 5558 0000 8302 3057 1142
Nazwa rachunku: PROFUN
Tytuł przelewu wedle wzorca: WARSZTATY #5 Nazwisko/nick
Wpłaty dokonać trzeba do końca miesiąca, czyli do 31 stycznia. po tym terminie sprawdze czy wpłaty są tożsame z deklaracjami i ewentualnie odpali się listę rezerwową.
Przypominam też o rychłej rezerwacji pokoi w Molo, bo tam jak zwykle straszą ograniczoną i szybko kurczącą się ilością wolnych miejsc.
admin
pozdrawiam admin
pozdrawiam
admin
ŚCIEPA
Wszyscy, którzy wpisali się na listę obecności proszeni są o potwierdzenie swojej deklaracji przelewem na kwotę 50PLN na rachunek:
Właściciel: KAMIL FELIKS SZTARBAŁA
Rodzaj rachunku: Rachunek Oszczędnościowo-Rozliczeniowy, Konto indywidualne, Rachunek dodatkowy
Numer rachunku: 30 1020 5558 0000 8302 3057 1142
Nazwa rachunku: PROFUN
Tytuł przelewu wedle wzorca: WARSZTATY #5 Nazwisko/nick
Wpłaty dokonać trzeba do końca miesiąca, czyli do 31 stycznia. po tym terminie sprawdze czy wpłaty są tożsame z deklaracjami i ewentualnie odpali się listę rezerwową.
Przypominam też o rychłej rezerwacji pokoi w Molo, bo tam jak zwykle straszą ograniczoną i szybko kurczącą się ilością wolnych miejsc.
admin
pozdrawiam admin
pozdrawiam
admin
podobno tak:Robert O. pisze:A wystepuje takie cos w przyrodzie ?potez pisze:Robert , a dasz rade zrobic kiełbasę z KACZKI![]()
Taka seria limitowana?
http://przysmaczki.pl/przepisy/przepisy ... a-z-kaczki
tak, jestem #ponurymodelaż
Poszło za mnie i za Majkela.
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Przelew poszedł, pokój zarezerwowany, termin w kalendarzu też.
Teraz tylko trzymać kciuki aby mi nic nie wypadło nieplanowanego oraz organizować źródło tlenu do aero - z resztą sobie powinienem dać radę.
Teraz tylko trzymać kciuki aby mi nic nie wypadło nieplanowanego oraz organizować źródło tlenu do aero - z resztą sobie powinienem dać radę.