T-34/85 Academy 1:35
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
Moderator: Spotter
Re: T-34/85 Academy 1:35
No są dwie wieże w modelu, to prawda. To którą mam użyć?
Rudego zrób, RudegoSpotter pisze:A którego konkretnie proponujesz z ICM’a? Może tego? https://www.mojehobby.pl/products/T-34- ... -Tank.html
Bo najwyżej zrobię Sci-Fi. Dam tylko orła i jakiś zmyślony numer, albo tylko orła i będzie git. LIczy się efekt końcowy, co nie?
A wspomnieliście wcześniej gdzieś o tym, że w pudełku są 2 wieże?! bo przeglądam wątek i owszem, widzę, że jest mowa o 2 kopułkach dowódcy ale o 2 wieżach nie widzę...no chyba, że jestem już tak stary i ślepy, że mi to umknęło.Marek Cz. pisze:Rafał, nie wprowadzaj w błąd. Przecież w modelu są dwie wieże i wersję z 1944 również da się z tego modelu zrobić. Przecież od dwóch stron przewija się tu czołg 1213. Problemem jest brak kalkomanii a nie brak możliwości zbudowania wojennego czołgu.
...aaa, no to się dowiedziałemSpotter pisze:No są dwie wieże w modelu, to prawda.
Zatem jeśli są 2 wieże w pudle, to zmienia postać rzeczy, robisz tę standardową.
problem kalkomanii...
Zrobi się szablon i będzie git.
W sumie racja. Ja głupi o tym nie pomyślałem.cooper69 pisze:problem kalkomanii...
Tia, tylko jeszczę muszę wiedzieć która to standardowa.Rafał B pisze:robisz tę standardową
Nie mniej podjąłem decyzję: będzie to bliżej nie określona maszyna z polskim orłem. Czy jakiś nr dam czy nie - zobaczymy.
W tym zestawie nie ma niczego niestandardowego, jest wersja wczesna i późna.
Spotterku, przecież w instrukcji masz napisane jakie części są do World War II, bierzesz tą z połączonymi wentylatorami z tyłu + kopułka z 2 drzwiczkami i nie ma się nad czym zastanawiać już.
Spotterku, przecież w instrukcji masz napisane jakie części są do World War II, bierzesz tą z połączonymi wentylatorami z tyłu + kopułka z 2 drzwiczkami i nie ma się nad czym zastanawiać już.
Faktycznie, instrukcja to klarownie pokazuje
Teraz sobie przypomniałem o tym jak to zobaczyłem. Prawda taka, że model kupiłem 2 lata temu i teraz nie odświeżyłem sobie pamięci. 
Kajam się i błagam o wybaczenie...bohdan pisze:HAŃBA!