A tą sklejkę to chyba mamy sobie wyobrazić, wtedy spełni oczekiwania każdego oglądającego
We worku komiksiarza
Moderator: karolkonw
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

Re: We worku komiksiarza
A myślałem że to tylko moja mata jest taka obesrana
A tą sklejkę to chyba mamy sobie wyobrazić, wtedy spełni oczekiwania każdego oglądającego
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

fragles pisze:Nie po kolei zdjęcia są.
Chyba że go rozbierasz, a nie składasz.
Ten zielony z rozjaśnieniami na poprzednich fotogramach fajny jest. Bardzo dobre wrażenie estetyczne robi. Ja bym go tak zostawił.
Zielony zostaje
Sklejki jest w chuj ale nie focilem NIESTETY

Tymczasem maluje sobie plutno co wyobrazam sobie jest raczej brudnym

To bardzo fajny model jest. Nie akceptuje hejtow na niego. Ciekaw jestem jak wyjdzie bo sam MAM W PLANACH
Pokaż zdjęcie z jamą skurczową!
niestety chujowy bohdanie jest. Spieprzyli to płótno tak, że aż oczy bola jak sie na to patrzy. Mam sztukę i nie wiem jak to obejśćbohdan pisze: Nie akceptuje hejtow na niego.

a jest prosty kloc
Tak wiem, że lepszego nie ma w 48
@karolkonw: czemu tak dziwnie kombinujesz z tym płótnem? Angole mieli podwójne obszywanie i od spodu zawsze widać jaśniejsze paski naklejane na żebrach choćby nie wiem jak był usyfiony ?
tak, jestem #ponurymodelaż
ja jestem skladaczemja widze samolot jak na zdjeciu wiec sie nie odzywam:)
a skalda sie jak tamyia na sterydach + detal w srodeczku lepszy niz w wingnutach ( ci w 32 uznali ze dlubanie srodka ktorego nie widac nie ma sensu;)
a skalda sie jak tamyia na sterydach + detal w srodeczku lepszy niz w wingnutach ( ci w 32 uznali ze dlubanie srodka ktorego nie widac nie ma sensu;)
n za bardzo kombinuje - wiem o tym obszyciu - do pomalowankapotez pisze: @karolkonw: czemu tak dziwnie kombinujesz z tym płótnem? Angole mieli podwójne obszywanie i od spodu zawsze widać jaśniejsze paski naklejane na żebrach choćby nie wiem jak był usyfiony ?
Przedobrzyli. Obszycia skrzydeł są idealne ale do 1/24 a nie 1/48. Poza tym fakt, że samoskładalny ale jednak potworek wychodzi

tak, jestem #ponurymodelaż
Mnie póki co przerasta ilość i kolorki Śmigielek tych latadel - syckie piękne
Śmigło jak dla mnie wymiata!!! Bajka. Jak to malowałeś?