We worku komiksiarza
Moderator: karolkonw
Re: We worku komiksiarza
Karolu..., nie ma sie co denerwować..., to sie wyklepie..., będzie jak nowy... .
PS. Ale co cię wkurwia? Wygląda, że jest git, i to bardzo.
PS. Ale co cię wkurwia? Wygląda, że jest git, i to bardzo.
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

-
levee
to wszystko wina kolegi ArekpotezArekkarolkonw pisze:jak mnie wkurwia ten eduard za chwile jebne tym modelem...
Shejtował modelik za płat hańby i teraz modelik podświadomie wszystkich współmodelarzy wkurwia, jakkolwiek dobrze by go nie zrobili.
Galo Galeczko to ORYGINALNE NITECZKI AZ LINE prosto z zza wielkiej wody sem zakupilem i rzeczywiscie mig moze se wsadzic w kuper te swoje niteczki
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

Aaa no to już wiem czemu tak w oczy jebie, bo ona kolego Karolu jest plaskata, więc jej postrzeganie zależy od tego pod jakim kątem się ustawi do zdjENcia.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

A te sznurki w rafie były plaskate stad taka a nie inna nitka
Coś rondelek jeden jest przesunięty na krawędź natarcia
Plus coś tam błyska nie wiem czy to lakier czy co. Może można maznąć łoszem aby to ukryć.
Ale ogólne wrażenie jest dobre! Wygląda fajnie, a szczególnie spód mi się podoba.
Oczywiście te taśmy takie grube, że do Duszników nie dolecisz, ale szczerze nie widzę problemu.
Plus coś tam błyska nie wiem czy to lakier czy co. Może można maznąć łoszem aby to ukryć.
Ale ogólne wrażenie jest dobre! Wygląda fajnie, a szczególnie spód mi się podoba.
Oczywiście te taśmy takie grube, że do Duszników nie dolecisz, ale szczerze nie widzę problemu.
Pozwol ze zacytuje Bruca Willisa ze Szklanej Pulapki 2: " Twoja stara jest przesunięta"
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Wg mnie model fajny, spod spoko i góra spoko, ale no niestety te płaty no to lipa i śmigło jest takie że tam ma za mało tego słoja i to oznacza że pewnie nie przeglądałeś książek i monografii i nawet pewnie wikipedii ci się nie chciało włączyć bo wolales oglądać filmy z jałufkami.
Zupełnie nie rozmię takiego podejścia do modelarstwa przez duże M.
Zupełnie nie rozmię takiego podejścia do modelarstwa przez duże M.
Se5 na razie se poczeka bo naciagi mnie mecza przeokrutnie w nim i wogole bez sensu bo moglem nie kombinowac tylko zrobic pyk pyk jak arkady w dziurke
wiec ROBIE KACZKE Z DEMOBILU
bo jak mozna lepic modele w kraju w ktorym lamana jest konstytucja????
Bedzie syfna brudna i wyjeta psu z dupy przez gardlo

wiec ROBIE KACZKE Z DEMOBILU
bo jak mozna lepic modele w kraju w ktorym lamana jest konstytucja????
Bedzie syfna brudna i wyjeta psu z dupy przez gardlo