To jakiego w końcu washa dajesz?
Czołki Srołki 1:72
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
Moderator: Szydercza Gała
Re: Czołki Srołki 1:72
A to serduszko to był punkt w który Germański amor sobie celował
- francuskie paskudy.
Pozdro - Krzysiek Bartyzel
Czołgi - pancerna pięść armii
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

No jakiś brązowy, może dwa brązowe, w praniu wyjdzie. Mam taki nawet od majoneza do drewnianych pokładów, ale może być za ciemny. Tak sobie też kombinowałem że może te żaluzje na silniku złoszuje szarym. Jutro muszę wypędzlować wystające elementy, potem się będę martwił.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

No i co najistotniejsze, ichnie konstrukcje jako jedyne w świecie posiadały 1 bieg do przodu i aż 4 wsteczne, a to nie w kij dmuchał.Szydercza Gała pisze:Takich LeopardUF nam CZeba, a nie jakiegoś zrzutowego szajsu ze szFablandu. Jakbyśmy takich 10 mieli, to bez RUDEGO i ruskich byśmy tę wojnę wygrali![]()
![]()
Potrafisz to udowodnić?Rafał B pisze:No i co najistotniejsze, ichnie konstrukcje jako jedyne w świecie posiadały 1 bieg do przodu i aż 4 wsteczne, a to nie w kij dmuchał.
Tak dopytuję, bo z tą wyjątkowością w świecie to może być nieprawda. Na przykład szwapskie autobusy pancerne miały nawet dwie kierownice - jedną w przód, a drugą w tył - żeby móc szypciej spiepszać.
A jeszcze tak mi sie przypomniało, że na przykład Angole to mieli takie działo samobierzne, co standardowo TYLKO DO TYŁU jeździło. Łucznik, czy coś tak mniej więcej nazywali.
Germański to Puma zdaje się miała dwie kierownice.
A co angola (Archer) to w przypadku niszczyciela czołgów takie głupie to nie było.
A co angola (Archer) to w przypadku niszczyciela czołgów takie głupie to nie było.
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Łucznik to taka fabryka z Radomia... Maszyny do szycia tam robili...fragles pisze:Łucznik, czy coś tak mniej więcej nazywali.
Wiem bo tam wuja szfagier pracował - ale jakiś małosprytny był, bo jak se części z roboty nawynosił, to mu zawsze kałasznikow z tego wyszedł, a nie maszyna do szycia...
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

Wicie rozumicie towarzysze, taka nazistowska taktyka w stylu hajl hitler vorwarts gott mit uns to nie awsze się sprawdza, czasem lepiej się cofnąć jak się wdepnie w gówno
Zrobiłem mu łoszo-filtra. Tera dociera do mnie to co Ojcu Dyrektoru pisał Krzyśkowi w trójce o robieniu piaskowego filtrem. I tak Bohdanie po tym mega połysku te łosze i filtry płyną wprost miodnie, przekonuję się do nich coraz bardziej, ino statka bym tym nie malował, ale do czołgUF i samolotUF jest w pytę. Na moje ładnie się zgasił, a nawet filter ony wyciągnął nieco modulację, która jakoś znikła wcześniej.

]

Tera możecie hejtować, musi wyschnąć więc sugestie tysz mile widziane.
Zrobiłem mu łoszo-filtra. Tera dociera do mnie to co Ojcu Dyrektoru pisał Krzyśkowi w trójce o robieniu piaskowego filtrem. I tak Bohdanie po tym mega połysku te łosze i filtry płyną wprost miodnie, przekonuję się do nich coraz bardziej, ino statka bym tym nie malował, ale do czołgUF i samolotUF jest w pytę. Na moje ładnie się zgasił, a nawet filter ony wyciągnął nieco modulację, która jakoś znikła wcześniej.

]

Tera możecie hejtować, musi wyschnąć więc sugestie tysz mile widziane.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Kup sobie da gąsienic Track Primer z Vallejo Panzer Aces. Najlepszy.
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

Ja tych filtrów nie ogarniam i robię bez. Może ktoś mi to kiedyś jakoś wytłumaczy. W każdym razie twój wygląda fajnie.
A mnie się dla odmiany podoba. Będziesz go jeszcze brudził/przyciemniał?
Ale to jako farba czy wash?Panzer pisze:Kup sobie da gąsienic Track Primer z Vallejo Panzer Aces. Najlepszy.