We worku komiksiarza
Moderator: karolkonw
Re: We worku komiksiarza
Ono było takie brzydko pomalowane ciemno brązowo mahoniowy
Myśle ze trochę zrobię mu otarć do jasnego drewna (jakieś takie fotki znalazłem )
Myśle ze trochę zrobię mu otarć do jasnego drewna (jakieś takie fotki znalazłem )
Jeśli robisz zepsutego to możesz odzierać. W naturze żeby ta laka z niego zeszła to ktoś musiałby siekierą walić. No i takie śmigło juz tylko do śmieci się nadawało. Także tego...
tak, jestem #ponurymodelaż
no wiem #zielonyzly bedzie:D
Osłona silnika mniamuśna. Ładne te sreberka wyszły.
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

a szkielko to jeszcze nie przylepione dalem do foty dla atencji!potez pisze:to szkiełko to ma byc pionowo - opiera sie o piramidkę. poza tym łobleci.
tymczasem robie LUDKIE

Zgadnij czego wczoraj nie wysłałem?
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
- Krocionorzec
BOSZE A MYSLALEM ZE COS NA MNIE CZEKA na POCZCIEEEEtimi pisze:Zgadnij czego wczoraj nie wysłałem?
TIMI PLIZ PLIZ PLIZ!
to nie ta luutka ale zaczeta po bytomiu;)Krocionorzec pisze:Jeśli to ta z Bytomia to jesteś PRĘDKI!