Czołki Srołki 1:72
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
Moderator: Szydercza Gała
Re: Czołki Srołki 1:72
Hamerykański też by mógł być.
Pozdro - Krzysiek Bartyzel
Czołgi - pancerna pięść armii
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

Na Hamerykancki łeb to jeszcze za wcześnie, to przeca lato '39. Posdstawek se taki wymyśliłem. Konrada wydawał mi się przymały, więc mój bedzie większy, ale zasadniczo kawałek ziemi, trawka, stepik.... Żona Zofjia uważa że ten szary podkładu jest fajny, ja się raczej skłaniam ku czarnemu.... się zobaczy się.

NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Nie zgłębiałem tematu, ale one potem już nie jeździły? Czemu lato '39?
Pozdro - Krzysiek Bartyzel
Czarny zły! Zabije Ci całość kompozycji. W kompozycji CAŁOŚCI będziesz miał czarną dominantę i czołżek - małą, kolorową pchełkę na niej. Weź może teraz to zdjęcie i w jakimś graficznym programie podobieraj odpowiedni odcień neutralnej szarości, żeby Ci konweniowało
w całości. Ta szarość teraz jest git, ale może być za jasna jak dołożysz trawkę.
- Szydercza Gała

Znaczy się żona jak zawsze ma racje
No przeca to Chałchin-goł....
No przeca to Chałchin-goł....
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

- Szydercza Gała

No i podstawek się wydłubał. Muszę jeszcze traFki podsypac pod czołK od przodu, bo mnie się jakoś zapomniało
Dorobię tez chyba ptasią srakę na kamieniu. Ogólnie wymysliłem sobie żeby to zatytułować : "Obserwując obiad"

NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

- Chudyhunter
- Najwyższy Prezydent KMSA

Dziwne rzeczy się dzieją w tym 2020 roku. Najpierw koronawirus, później płoną lasy w Czarnobylu, a teraz Michał robi dioramę 
Zajebiscie i czekam na srake
Zajebiscie i czekam na srake

- Szydercza Gała

Aj tam zara dioramę, nie wiem nawet czy to podpada pod winietę
. Ot dwóch japońcUF, czołK i ptaszysko 
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Będzie nabijanie na pal 
A jakie jest przesłanie ideowe tej scenki?
W każdym utworze musi być zawarte jakieś przesłanie. Autor sztuki nigdy nie robi tylko po to, żeby było ładnie. Utworem wyraża jakąś ideę, emocje, nostalgię za czymś lub kimś, przeżywanie kaca lub inne stany umysłu itp., które tą drogą przekazuje odbiorcom. Dzieła są adresowane do tych, którzy są gotowi lub nie gotowi do odbioru zawartego w nich przekazu. To ważne - a nie tylko zwykłe paciaje farbkom. Wiem to, bo mi Pani w szkole mówiła, jak studiowałem do matury. A do niektórych przemyśleń sam doszedłem już po maturze.

W każdym utworze musi być zawarte jakieś przesłanie. Autor sztuki nigdy nie robi tylko po to, żeby było ładnie. Utworem wyraża jakąś ideę, emocje, nostalgię za czymś lub kimś, przeżywanie kaca lub inne stany umysłu itp., które tą drogą przekazuje odbiorcom. Dzieła są adresowane do tych, którzy są gotowi lub nie gotowi do odbioru zawartego w nich przekazu. To ważne - a nie tylko zwykłe paciaje farbkom. Wiem to, bo mi Pani w szkole mówiła, jak studiowałem do matury. A do niektórych przemyśleń sam doszedłem już po maturze.