[W] Churchill Mk. IV AVRE / AFV Club 1/35

Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty

Awatar użytkownika
Shadowmare

Re: [W] Churchill Mk. IV AVRE / AFV Club 1/35

Post autor: Shadowmare »

Dzięki Thalgonis, Cooper69. Ja też wolę japońskie, Tamka jest z dzapan, chemia dobra Gunze jest z dzapan. Tylko w sumie jak zaczeli mieszac w składach farb przez UE to się trochę skiepszczylo.
Awatar użytkownika
Spotter

Post autor: Spotter »

A ja ponownie powtórzę to, co już napisałem: kup sobie coś, co uważasz że będzie dla ciebie odpowiednie i olej te wszystkie wywody pseudo naukowców, co się doktoryzują z wiedzy o sprzęcie modelarskim.

Sprzęt musi pasować tobie i ty masz być z niego zadowolony, a nie banda gości z forum. Jako przykład podam moją Infinity, którą mi się świetnie malowało, ale po kupieniu Iwaty ją odsprzedałem Tahlgonisowi. Ten się z nią nie dogadał.

Jeden lubi blondynki, drugi brunetki itp itd. I tak samo podejdź do sprzętu, wielkości dyszy itp.
cooper69

Post autor: cooper69 »

Spotter pisze: pt 30 kwie 2021, 11:53 A ja ponownie powtórzę to, co już napisałem: kup sobie coś, co uważasz że będzie dla ciebie odpowiednie i olej te wszystkie wywody pseudo naukowców, co się doktoryzują z wiedzy o sprzęcie modelarskim.
Odezwał się... ten co przyjmuje tylko jak jego prawda jest najmojsza :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Spotter

Rafał, przestań chrzanić.
Awatar użytkownika
Szydercza Gała
Rozpierdalator od środka
Rozpierdalator od środka

Post autor: Szydercza Gała »

Dobrze gada IMPERATOR, na IMPERATORA go wybrać :lol:
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
Obrazek
Awatar użytkownika
bohdan

Post autor: bohdan »

Spotter pisze: pt 30 kwie 2021, 11:53 A ja ponownie powtórzę to, co już napisałem: kup sobie coś, co uważasz że będzie dla ciebie odpowiednie i olej te wszystkie wywody pseudo naukowców, co się doktoryzują z wiedzy o sprzęcie modelarskim.

Sprzęt musi pasować tobie i ty masz być z niego zadowolony, a nie banda gości z forum. Jako przykład podam moją Infinity, którą mi się świetnie malowało, ale po kupieniu Iwaty ją odsprzedałem Tahlgonisowi. Ten się z nią nie dogadał.

Jeden lubi blondynki, drugi brunetki itp itd. I tak samo podejdź do sprzętu, wielkości dyszy itp.
TAK
Konrad

Post autor: Konrad »

Decyzja podjęta. Pod koniec tego miesiąca będzie CR+. Kupię kilka dysz odrazu. Myśle, że fajnie będzie się sprawował. Może nawet będę nim, z ręki, malować japońskie kamuflaże. Korzystając z okazji chciałbym się pochwalić moim warsztatem który tworze od paru miesięcy. Dzielony jest na dwie sekcje - sklejanie oraz malowanie. Sekcja malarska jeszcze nie została ukończona, brakuje półek i kilku drobiazgów.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Spotter

No i super 8-)
Awatar użytkownika
bohdan

Post autor: bohdan »

Konrad pisze: sob 01 maja 2021, 11:08 Decyzja podjęta. Pod koniec tego miesiąca będzie CR+.
:banana:
Rafał B

Post autor: Rafał B »

Konrad pisze: sob 01 maja 2021, 11:08Obrazek
Ten mały z otwartą klapą pod czerczilem wygląda tak, jakby za karę był tam zamknięty, bo ciągle uciekał :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konrad”