[W] 3x BT-2 / HobbyBoss 1/35
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
-
Konrad
Re: [W] 3x BT-2 / HobbyBoss 1/35
Tak, tak. Pamietam jak kiedyś kupowałem go za 110zł. Kupie obydwa BT-7 z Tamiy. Dołożę do tego jakieś blachy i gąsienice.
-
Konrad
Walczę z poprzednim. Zmieniłem konfiguracje na kołową dzięki czemu ukryłem niedoskonałości gąsienic i koła nie są już pokrzywione. Muszę zamówić te sprzączki i taśmę do pasków. Potem jest plan na przejechanie w środku plam brązem i nałożenie chipping efektu oraz bieli na kamuflaż + malowanie pędzlem smug. Jakieś narty w 1/35 bym potrzebował.

-
Konrad
Tera filtry i reszta pracy z farbami olejnymi i emaliami. Te paski jeszcze ale w tym miesiącu już nie robię zakupów.
Udało się go uratować.

Udało się go uratować.

-
Konrad
Zacząłem sobie budować późną wersję. Będzie bez błotników przednich, jeszcze nie wiem czy na kołach czy na gąsienicach.

-
Konrad
Wannę za kołami podmalowałem. Gąsienice przykleiłem. Pora na satynkę i oleje.

-
Konrad
Podziałałem sobie dziś z rana. Wieczorkiem pewnie też coś porobię. Tego zimowego wyrzuciłem, będzie taki tylko w zieleni. Co do fotografowanego BT, jeszcze nie wiem czy na kołach czy gąsienicach, no ale jak nie ten to któryś z dwóch pozostałych.

- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

I po co? Było zmyć idziałać dalej, albo przemalować, albo jebnąć na tęczowo i zrobić jakieś Post-Apo w klimacie LGBT
Wyrzucaniem to Ty Panie drugiej Japonii nie zbudujesz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

...albo walnąć na złoto i przyznać jako ZUOTEGO KONRADA za cośtam

NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD