Szczególnie przez kogoś kto nie ma szans popełnić błędu...Grzegorz2107 pisze: ...znalezienie błędu montażu...
Jak-3 Eduard Profipack 1/48
Re: Jak-3 Eduard Profipack 1/48
-
Marek Naja
Wiemy, wiemy, nie myli się ten co nic nie robi 
Ciekawym jakiej kolejnej idiotycznej ideologii dorobisz do wyjaśnienia znalezienia błędu przez zadanie pytania?Grzegorz2107 pisze:Nie sądzę, znalezienie błędu montażu nie świadczy o postępie.Arkady72 pisze: A może to postęp? Taką mam bynajmniej nadzieję.
Obserwacja błądząca? Pomroczność jasna? Czy może coś inszego?Tylko raz: Co się stało z szybą pancerną za głową pilota?
Marek Naja pisze:Wiemy, wiemy, nie myli się ten co nic nie robi
No już, dość, nie śmiejcie się z doktorzyny bo sobie jeszcze pójdzie i zamknie się ze swoimi czubkami,czego chyba byśmy nie chcieli
Przezabawny
Dwa Jaki w jeden weekend to więcej niż impreza.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
A ja myślę, że robi tylko się wstydzi.Marek Naja pisze:Wiemy, wiemy, nie myli się ten co nic nie robi
Co byś Artur powiedział na to, że krytyk ma takie nieprzeciętne zdolności?

Osłona kabiny (w Mustangu nie Jaku) wymagałaby użycia kilku cm aftermaketu w postaci taśmy Tamiya ale rozumiem że to zachowanie niegodnego prawdziwego modelarza.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
-
Grzegorz2107
Rozumiem, że nie ośmielasz się sam krytykować, tylko walczysz z krytyką, masz oczywisty powód:tankmania pisze: Co byś Artur powiedział na to, że krytyk ma takie nieprzeciętne zdolności?
http://modelarstwo.pl/index.php?cid=428 ... ent_id=924
Grzegorz2107 pisze:Rozumiem, że nie ośmielasz się sam krytykować, tylko walczysz z krytyką, masz oczywisty powód:tankmania pisze: Co byś Artur powiedział na to, że krytyk ma takie nieprzeciętne zdolności?
http://modelarstwo.pl/index.php?cid=428 ... ent_id=924
Pudło Grzesiu.
Jest inny modelarz który nazywa się tak jak ja (lub za takiego się podaje). Możesz do niego napisać i sprawdzić, ja już to zauważyłem kilka lat temu.