uważajcie na pwm, shivadog ma pms

Niegroźnie
tankmania

Re: uważajcie na pwm, shivadog ma pms

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze: Tu musiałbyś udowadniać jak i czym Cię dotknąłem, a tam...
...a tam nie musi nic udowadniać. Po prostu autorytatywnie stwierdzi, że jest zły i kłóda. Nie ma dyskusji, nie ma innych zdań, nie ma innych wersji. Jest jedynie słuszno-mądry moderator.
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

tankmania pisze:...a tam nie musi nic udowadniać.
"No toś kurwa jak zwykle błysnął dedukcją" :lol:
tankmania

Jaho63 pisze:
tankmania pisze:...a tam nie musi nic udowadniać.
"No toś kurwa jak zwykle błysnął dedukcją" :lol:
Bystrzak! Gratuluję kreatywności. :twisted:
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Jaho63 pisze: napisałeś mu, że ma się pier..lić (chyba że chcesz dokładny cytat?)? 8-) .
daj dokładny cytat.
tankmania

KFS-miniatures pisze:
Jaho63 pisze: napisałeś mu, że ma się pier..lić (chyba że chcesz dokładny cytat?)? 8-) .
daj dokładny cytat.
Zakład, że napisze żebyś sobie sam znalazł?
Jaho63

KFS-miniatures pisze:daj dokładny cytat.
Najpierw mi powiedz czy faktycznie nie masz pojęcia gdzie mogłeś przesadzić w "rozmowie" z Jerzym, czy po prostu chcesz mnie przegadać?? Bo jeśli tak to poddaję się od razu.
tankmania pisze:Zakład, że napisze żebyś sobie sam znalazł?
Tanku, zaczynasz ujadać jak te małe, jebane ratlerki u nóg. Czy ja się Ciebie czepiam? O co Ci chodzi?
tankmania

Jaho63 pisze: Najpierw
Najpierw pokaż gdzie Kamil kazał Jurkowi spierdalać, bo jak zwykle piszesz bzdury, a później chowasz głowę w piasek.
Jaho63 pisze: Tanku, zaczynasz ujadać jak te małe, jebane ratlerki u nóg. Czy ja się Ciebie czepiam? O co Ci chodzi?
No to jak to jest w końcu, dyskutujemy, czy się personalnie atakujemy? Bo Ty podobno (jak sam o sobie twierdzisz) jesteś ponad wycieczkami osobistymi. Zresztą Czarnego za takie "odzywki" od chamów zwyzywałeś. Jak Ci pisałem, że Czarny tylko reaguje na prowokacje to mi tłumaczyłeś, że człowiek kulturalny panuje nad sobą.
Zatem zapytam jeszcze raz, potrafisz tylko innych krytykować?
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Jaho63 pisze:Najpierw mi powiedz czy faktycznie nie masz pojęcia gdzie mogłeś przesadzić w "rozmowie" z Jerzym, czy po prostu chcesz mnie przegadać??
nie, chcę dokładny cytat mojej wypowiedzi, która naruszała zasady decorum i była stanowczą sugestią doa shiwy żeby spierdalał. nie pozostawiającą pola do dywagacji i interpretacji.
zatem, poprosze cytat. jedyne czego chcę, to konkret
Awatar użytkownika
Przemek - MaXus

Post autor: Przemek - MaXus »

Ja tylko na chwilkę przerwę ... Kamil, jak robisz takie fajne, całościowe printscreen'y strony? Jakiś programik, skrót klawiaturowy czy po prostu, doklejasz kolejne PgDn'y w progr. graficznym?
Jaho63

Ogólnie wątek: Bla, bla, pitu, pitu, robię piękne Jeepy.
Shiva: Mam prośbę by jednak ograniczyć się do dyskusji o pokazanych modelach, a nie czy to trollowanie, czy nie, kto jest nadętym balonem i inne takie. Wyjdzie to wszystkim na zdrowie. Po co się tak nakręcać.
Analiza: jak na moderatora całkiem zwyczajny tekst, dodatkowo skierowany do ogółu.
Kamil: ejże, czemu usiłujesz narzucić swoje osobiste spojżenie na świat? co cie obchodzi, czy ktoś lubi udawać, że się zna na modelarstwie, czy może kręci go wąchanie koleżanek z pracy (jak ładne i młode, to czemu nie 8-) ) albo jeszcze co innego. ujmuje ci to karmy albo zmniejsza kapitał początkowy do emerytury
Analiza: kamil już wchodzi na odsobiste docinki, ale jeszcze nie jest hamsko
S: Jakoś szczególnie mnie to nie obchodzi. Może sobie w domu wąchać co mu się podoba.
Staram się jednak w miarę skromnych możliwości ograniczać pewne niepożądane praktyki na forum,
jestem pewien, że dobrze wiesz co mam na myśli

Analiza: Jerzy normalnie odpowiada. I jako moderator odpowiednio reaguje na te praktyki (choć jako user podoba mi się kiedy się pyszałka sprowadza do parteru, ale moderator tego popierać nie musi).
K: jeśli już bardzo chcesz się wykazać jako moderator...
Analiza: Kamil wrzuca Jerzemu, że jest do niczego, ale to jeszcze jest moim zdaniem dopuszczalna krytyka.
K: bo narazie zachowujesz sie jak przedszkolak, co wskakuje do piaskownicy...
Analiza: Kamil jedzie już coraz bardziej personalnie, chyba po to żeby sprowokować Jerzego, bo raczej taka dyskusja nie rokuje żadnych wniosków
S: Kamil, mimo sympatii do Ciebie, nie akceptuje tego sposobu odzywania się do mnie.
A: I racja. Wprawdzie moderator to nie żaden policjant, ale jednak jakies zadania ma i Ty mu je utrudniłeś.
K: a ja nie akceptuje twoich połajanek na zielono. ani ty mi brat ani swat, ani teściowa...
A: na chłopski rozum. a kogo obchodzi to co Ty akceptujesz? tzn. inaczej. Nieraz zieloni moralizują, ale w tej, zacytowanej "dyskusji", to jakie tam połajanki? Po prostu nie akceptujesz tego, ze moderator prosi o ograniczanie dyskusji w wątku modelarskim (jaki by nie był) do samego modelarstwa (co mi się osobiście też nie zawsze podoba, ale gdy moderator prosi o zaprzestanie, to raczej mu nie odpowiadam "spierdalaj", chyba że to jest jakiś namolny user)
Potem jeszcze Kamil trochę obrabia dupę Jerzemu, co w sumie zrozumiałbym gdyby zbanowano Kamila na dzień, max tydzień. Ale dożywotni ban? To moim zdaniem jest kapitulacja, słabość. Całkiem tak samo jak Tank skapitulował przed Grzegorzem. :)
tankmania pisze:No to jak to jest w końcu, dyskutujemy, czy się personalnie atakujemy?
A Ty Tanku ze sobą gadasz? Nikt tu żadnej personalnej wciny nie dał zanim Ty nie dałeś dwukrotnie. I potem jeszcze bezczelnie pytasz czemu się atakujemy?
Odpowiadam: Ja nie atakuję, ale też nie nastawiam drugiego policzka. Ja oddaję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”