Breakfast in the Sahra

Inboxy, zapowiedzi
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Breakfast in the Sahra

Post autor: KFS-miniatures »

jeśli nie słyszeliście o D-Day Miniature Studio, to się nawet nie przyznawajcie. obciachowo by było. paweł krasicki jest rzeźbiarzem figurkowym z jednym z najdłuższych staży w kraju nad wisłą. co warto podkreśić, jusz na poczatku widać było, ze umie. niektórzy uczyli się długie lata, a rzesze kolejnych nie naumiało sie do dziś. enyłej. cos sobie tam lepił, swego czasu zaistniał jako współtwórca marki Mantis Miniatures. Potem, zniknął, by ponownie wypłynąc ze swoim solowym projektem- D-Day. Nazwa nieco myli, bo nie zawsze sa to ludziki z tytułoej operacji, jej rejonu itd. Ale zawsze są to ludziki fajne.
poprzednie wypusty mozecie sobie popaczeć na stronie (a jeśli życzycie, mogę opisac te, z którymi miałem do czynienia). Tu zajmijmy się najbardziej świeżą nowością. zestawem

Breakfast in the Sahra - LRDG Patrol

Obrazek

numer katalogowy #72004 wskazuje wyraźnie skalę. Przy siedemdwójce nie ma się zatem co dziwic, ze z pudełka wypda niwielka strunówka z kąskami żywicy

Obrazek

Moze rozczarowywać, ale tylko do czasu, gdy nie wysypie się z iej elementów. Oczom ukaże się bowiem całkiem bogaty zestaw: trzy figurki, minipalenisko oraz tytułowe śniadanie - całkiem smakowite

Obrazek

NIe będę komplementował rzeźby. zdjęcia mówia same za siebie:

Obrazek
Obrazek

prawda?
tak, to 1/72

Obrazek

..tak, to nie fotoszop, mam humbrola :>
Awatar użytkownika
wapel

Re: Breakfast in the Sahra

Post autor: wapel »

Kurde, wierzyć się nie chce, że to 72. Czad.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Re: Breakfast in the Sahra

Post autor: KFS-miniatures »

pozostając w afrykańskicj klimatach, wczesniej w tej skali był secik ze złymi faszytami

Afrikakorps set 1

Obrazek

z taką zawartością:

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Recenzje/Nowości”