Me-Jajo-Scalefun
Moderator: Rhayader
Re: Me-Jajo-Scalefun
Jakby na to nie patrzeć to to jajo to w sumie owoc warsztatów urodzinowych
No i rozdziewiczyłes ploter, pierwsze amlowanie na maskach z niego
No i rozdziewiczyłes ploter, pierwsze amlowanie na maskach z niego
tak, jestem #ponurymodelaż
Będzie ozdobą stolika w Bytowie
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:
Moze juz w Łasku ?
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Niezwykłe że za zrobienie takiego samolociku na modelworku dostaje się bana. Chyba im się coś w głowach poprzestawiało.
No właśnie szukałem warsztatu tego szkraba, bo był i cieszył się powodzeniem, ale znikł. Fajny, bardzo fajny.
Ojciec Dyrektor pisze:Niezwykłe że za zrobienie takiego samolociku na modelworku dostaje się bana. Chyba im się coś w głowach poprzestawiało.
Reflect pisze: I napiszę wprost - to nie modelarstwo jest problemem ale rozpad wartości międzyludzkich - jest mi wstyd za was Panowie!
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Tak jak większość dobrych galerii na MW. Zupełnie nie rozumiem o co chodzi temu reflektowi, ale ma na prawdę coś z głową do tego stopnia że rejestrował się tu pod fałszywym nickiem i groził pobiciem niepełnoletniemu modelarzowi. Zapomniał tylko o tym że zarejestrował się używając oficjalnego maila.Spotter pisze:No właśnie szukałem warsztatu tego szkraba, bo był i cieszył się powodzeniem, ale znikł. Fajny, bardzo fajny.
Wszystko jest w archiwach, aż dziw bierze skąd tyle agresji w ludziach? I z jakiego powodu?
Może krówka z naszego stolika w Bytomiu nie była wystarczająco słodka?
Zrobienie tego modelu to "zachowanie naprawdę podłe, agresywne i zwyczajnie nieeleganckie". Tak mówią.
Jeszcze ktoś z SF wpadnie napisać coś mądrego, czy możemy dalej kontynuować tematy o pipetach?