Moderator: Arkady72

To nowe wcielenie KP tylko robione na Węgrzech, model kosztował coś koło 50 eurasi ( Ebay ) ale ma przewyjebny żywiczny kokpit. Ponoć formy są odnowione lekko w stosunku do starego KP.timi pisze:Co to w ogóle za firma jest?? Jak wypraski? Gdzie to kupić i hał macz?
Bardzo mi się samolot sam w sobie podoba i nie powiem że kiedyś takie coś bym sobie sprawił.
Zrób Chińczyka w 32.tankmania pisze:Pomimo, że obydwa są u mnie w top10 najfajnieszych wszechczasów.
W zasadzie jest taki sam jak Su-25 ( czyli niezły ), którego już pokazywałem a nawet lepszy bo kokpit jest super-hiper.KFS-miniatures pisze:będę śledził, bo jeden z klientów się swego czasu dopytywał o ten model. to bedziesz moim rozpoznaniem walką jak by co :>
Nie biorąc pod uwagę szczegółów, np. podwozia. To co zrobiło KP to coś poniżej zabawki.Arkady72 pisze: W zasadzie jest taki sam jak Su-25 ( czyli niezły )
Jest taki plan na kartce rozpisany.JBZ pisze:Zrób Chińczyka w 32.tankmania pisze:Pomimo, że obydwa są u mnie w top10 najfajnieszych wszechczasów.