I można napisać , że się wypiło drinka i nie dostanę na PW pięciopostowego zielonego druczku ?
Już wiem . Lutownica zostaje .... po LEWEJ
Pięciopostowe wyperorowanie dostałem na skutek zabrania głosu w Twoim RWD 6 . Na zielono !
A po co? Tutaj ludzie mają unormowane życie erotyczne i nie muszą wykonywać czynności które pozwolą im zapomnieć o permanentnej polucji.grzegorz75 pisze: I można napisać , że się wypiło drinka i nie dostanę na PW pięciopostowego zielonego druczku ?
no co y mówisz. oni są tak zajebiści i tak jarają się własnym jestestwem, że staje im do środka. w takiej sytuacje polucje idą w obiegu zamkniętymtankmania pisze:o permanentnej polucji.
Jaki ?Siara pisze:Zebys sie tak nie cieszyl to poinformuje Cie, ze Twoj koleszka Balrog tez tu jest rezydentem od niedawna. Bedziecie mieli wspolny temat.
Kamil, nie jestem zwolennikiem wyrzucania kogokolwiek skądkolwiek, ale wystarczy zobaczyć na tych zrzutach ekranowych, że na Twoje ironiczne uwagi Jurek nie bardzo reagował, a wypowiedział się ponieważ sytuacja się zaostrzała kiedy paru zabawowych gości doczepiło się gościa (akurat to bardzo krytykujecie u innych- odmienna sprawa, czy na to zasługiwał). Twoja wypowiedź jako pierwsza była personalnie skierowana do Jurka i nie była bynajmniej "miłosierna". A że nie był to ani pierwszy, ani pięćdziesiąty raz...KFS-miniatures pisze:a ja do tablicy wywołam.. piotra dmitruka, bo widze, ze czytuje systematycznie.
nadal uwazasz, że nie jest prawdą, iż na pwm moderatorzy z czasem dostają małpiego rozumu? czy może jednak wolał byś dowodzić, ze to było racjonalne i dojzałe zachowanie?
Otóż to, szkoda tylko, że jak były takie personalne uwagi do Kamila, czy np. do mnie to bana nikt nie zarobił. Bana, ba nawet uwagi, a jak raz pokazałem szyderstwo w moim kierunku to usłyszałem, że przesadzam.piotr dmitruk pisze: Twoja wypowiedź jako pierwsza była personalnie skierowana do Jurka i nie była bynajmniej "miłosierna". A że nie był to ani pierwszy, ani pięćdziesiąty raz...
Nie rób jaj, jakby to było dziecko to bym pierwszy stanął w jego obronie.piotr dmitruk pisze: (akurat to bardzo krytykujecie u innych- odmienna sprawa, czy na to zasługiwał)
Bo to nie jest kolejny twór jakich wiele tylko tylko upchnięcie luki też jakich wiele. Luki gdzie jeden niby dorosły człowiek drugiemu mentorskim* tonem tłumaczy jak należy się zachowywać lub na czerwono poprawia pisownię.piotr dmitruk pisze: Wy się lepiej zastanówcie, dlaczego tutaj nieraz przez cały dzień są tylko trzy posty?
a po co od razu poradniki? wystarczą bajki brzechwy.tankmania pisze:wystarczy wziąć pierwszy lepszy poradnik savoir vivre.