Kurwa nie wieeeeeeeeeeeeeerzeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!Jaho63 pisze: Analiza:
Janusz, nie robił Ci ktoś ostatnio zdjęcia takim aparatem?

Kurwa nie wieeeeeeeeeeeeeerzeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!Jaho63 pisze: Analiza:

Tak robił, ale cholera złapali Cię na drugim planie:tankmania pisze:Janusz, nie robił Ci ktoś ostatnio zdjęcia takim aparatem?

Merytoryka? Stary, twierdziłeś, że Kamil napisał komuś, że ma się pierdolić,Jaho63 pisze: Widzisz, to jest cała Twoja merytoryka.
a na prośbę o cytat dajesz jakieś fantazmagorie które dumnie nazywasz analizami. I tę konfabulację nazywasz merytorką? Jaja sobie z nas robisz, za durni masz?Jaho63 pisze:napisałeś mu, że ma się pier..lić (chyba że chcesz dokładny cytat?)?![]()
Przemek - MaXus pisze:Ja tylko na chwilkę przerwę ... Kamil, jak robisz takie fajne, całościowe printscreen'y strony? Jakiś programik, skrót klawiaturowy czy po prostu, doklejasz kolejne PgDn'y w progr. graficznym?
Dziękitankmania pisze:...http://www.capturefullpage.com/...
maxthon, czyli jedna z przeglądarek, której używam, od zarania dziejów, czyli czasów kiedy była tylko nakladką na IE miała narzędzie pozwalajace robic zrzuty strony z dowolnej przestrzeni, czy to całej, czy tylko aktualnie widocznej czy z zaznaczonego fragmentu. jestem przekonany, ze istnieją podobne narzedzia jako pluginy do najbardziej popularnych przeglądarek.Przemek - MaXus pisze: Kamil, jak robisz takie fajne
w dupie mam twoje analizy. chciałem konkretny cytat, wypowedź która łamała regulamin.Jaho63 pisze:analiza
Jest także Screengrab! - wtyczka do Firefox, bardzo szybka i wygodna.Przemek - MaXus pisze:Ja tylko na chwilkę przerwę ... Kamil, jak robisz takie fajne, całościowe printscreen'y strony? Jakiś programik, skrót klawiaturowy czy po prostu, doklejasz kolejne PgDn'y w progr. graficznym?
W pierwszym odruchu chciałem napisać, że w takim razie ja już też mam w dupie Twoje manie w dupie mojej odpowiedzi na Twoje pytanie. Ale nie, popsuję Wam zabawę, nie ułatwię poklepywania się po pleckach.KFS-miniatures pisze:w dupie mam