We worku komiksiarza
Moderator: karolkonw
Re: We worku komiksiarza
Przy takim ustawieniu gdy jedna z luf "patrzy" na bok druga jest dosunięta do pozycji spoczynkowej przy kadłubie.
żebyś nie narzekał, że ci tu nic nie pisze tylko na pewuemie to ci napisze że zjebałeś śmigło, tak chujowo zrobiłeś że szkoda słów. 
Mam nadzieję, że pomogłem
tak, jestem #ponurymodelaż
A w sumie to CZEMU?potez pisze:żebyś nie narzekał, że ci tu nic nie pisze tylko na pewuemie to ci napisze że zjebałeś śmigło, tak chujowo zrobiłeś że szkoda słów.
-
levee
Specjalnie tak piszom z zazdrości, że sprzedawali za darmo, a mogli dostać nagrode w konkursiekarolkonw pisze:A w sumie to CZEMU?potez pisze:żebyś nie narzekał, że ci tu nic nie pisze tylko na pewuemie to ci napisze że zjebałeś śmigło, tak chujowo zrobiłeś że szkoda słów.
Patrząc z boku na śmigło warstwy powinny być równoległe - jak w sklejce. A tu zdecydowanie tak nie jest
Panie wsiondź se pan we tramwaj 9 i pojedź se pan do muzeum lotnictwa i popatrz se pan jak smigła wyglądają.karolkonw pisze:A w sumie to CZEMU?potez pisze:żebyś nie narzekał, że ci tu nic nie pisze tylko na pewuemie to ci napisze że zjebałeś śmigło, tak chujowo zrobiłeś że szkoda słów.
A na powaznie to mega chujowo i zabawkowo je pomalowałeś. Samo malowanie jest patriotyczne - dreideker nasz biało-czerwony
Powinien być przede wszystkim inny ukłąd słoi - to teraz wygląda jakby je z desek na skos kleili, kolory powinny iść po łuku na końcówkach tak jak tutaj:

Spróbuj może kredką akwarelowa na matowej farbie słoje namalować - tak w sumie najłatwiej to zrobić i potem mgiełka orange cleara po tym dla utrwalenia.
Jak masz duzo kasy to możesz sobie takie łądne kupić : https://www.lfmodels.com/index.php?main ... 7kn2usouu6
A na poważnie to chyba szybciej je z foriru zrobić i pomalowac niż się piedolić w malowanie
tak, jestem #ponurymodelaż
cicho! od 2 h walcze zeby nie byl zabawkowy! (promodelik sie zbliza!!)
ale smigierlka to mi sie poprawiac nei chce NO CHYBA ZEBY jakos moze jutro...
ale smigierlka to mi sie poprawiac nei chce NO CHYBA ZEBY jakos moze jutro...
Fornir olcha/brzoza i przetrzeć olejem (może być zwykły kuchenny). Wyjdzie dokładnie jak na tym zdjęciu, co go potez dał. Tylko nie olejować miejsca gdzie będziesz coś kleił później.
Stop! Zła podpowiedź z olejowaniem, bo na tym kalki też nie położysz. A lakierować na oleju się nie da.
Stop! Zła podpowiedź z olejowaniem, bo na tym kalki też nie położysz. A lakierować na oleju się nie da.
Ostatnio zmieniony śr 25 paź 2017, 22:44 przez fragles, łącznie zmieniany 2 razy.
fornir srornir - COS wymyslefragles pisze:Fornir olcha/brzoza i przetrzeć olejem (może być zwykły kuchenny). Wyjdzie dokładnie jak na tym zdjęciu, co go potez dał. Tylko nie olejować miejsca gdzie będziesz coś kleił później.
Najbardziej ta końcówka razi. Słój się w połowie ucina i na końcówce śmigła zanika.
chcesz to ci WSKAZE PALCEM gdzie ci zanikaYash pisze:Najbardziej ta końcówka razi. Słój się w połowie ucina i na końcówce śmigła zanika.