uważajcie na pwm, shivadog ma pms

Niegroźnie
tankmania

Re: uważajcie na pwm, shivadog ma pms

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze: Analiza:
Kurwa nie wieeeeeeeeeeeeeerzeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Janusz, nie robił Ci ktoś ostatnio zdjęcia takim aparatem?

Obrazek
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

tankmania pisze:Janusz, nie robił Ci ktoś ostatnio zdjęcia takim aparatem?
Tak robił, ale cholera złapali Cię na drugim planie:
Obrazek
Widzisz, to jest cała Twoja merytoryka. Czasem można z Tobą normalnie gadać ale jak brakuje Ci argumentów to automatycznie stajesz się miszczem pierdolenia.
tankmania

Jaho63 pisze: Widzisz, to jest cała Twoja merytoryka.
Merytoryka? Stary, twierdziłeś, że Kamil napisał komuś, że ma się pierdolić,
Jaho63 pisze:napisałeś mu, że ma się pier..lić (chyba że chcesz dokładny cytat?)? 8-)
a na prośbę o cytat dajesz jakieś fantazmagorie które dumnie nazywasz analizami. I tę konfabulację nazywasz merytorką? Jaja sobie z nas robisz, za durni masz?
Jaho63

Ta "dupna" analiza była dla Kamila.
Ty sam się robisz durniem. Dobranoc.
tankmania

Przemek - MaXus pisze:Ja tylko na chwilkę przerwę ... Kamil, jak robisz takie fajne, całościowe printscreen'y strony? Jakiś programik, skrót klawiaturowy czy po prostu, doklejasz kolejne PgDn'y w progr. graficznym?

http://www.capturefullpage.com/

W URL wpisujesz adres strony do zrzutu i przyciskasz take screenshot, później view i masz zrzut. Jak jest ok to zapisz jako...
Awatar użytkownika
Przemek - MaXus

Post autor: Przemek - MaXus »

tankmania pisze:...http://www.capturefullpage.com/...
Dzięki
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Przemek - MaXus pisze: Kamil, jak robisz takie fajne
maxthon, czyli jedna z przeglądarek, której używam, od zarania dziejów, czyli czasów kiedy była tylko nakladką na IE miała narzędzie pozwalajace robic zrzuty strony z dowolnej przestrzeni, czy to całej, czy tylko aktualnie widocznej czy z zaznaczonego fragmentu. jestem przekonany, ze istnieją podobne narzedzia jako pluginy do najbardziej popularnych przeglądarek.
Jaho63 pisze:analiza
w dupie mam twoje analizy. chciałem konkretny cytat, wypowedź która łamała regulamin.
Awatar użytkownika
Bercik

Post autor: Bercik »

Przemek - MaXus pisze:Ja tylko na chwilkę przerwę ... Kamil, jak robisz takie fajne, całościowe printscreen'y strony? Jakiś programik, skrót klawiaturowy czy po prostu, doklejasz kolejne PgDn'y w progr. graficznym?
Jest także Screengrab! - wtyczka do Firefox, bardzo szybka i wygodna.
Obrazek
trl
Kontakt:

Post autor: trl »

Screengrab! nie jest już rozwijany, przez co nie jest kompatybilny z nowszymi wersjami Firefoksa. Używałem przez lata, teraz korzystam z http://awesomescreenshot.com/ Podobnych wtyczek zresztą trochę jest.
Obrazek
pl / en / fb
Jaho63

KFS-miniatures pisze:w dupie mam
W pierwszym odruchu chciałem napisać, że w takim razie ja już też mam w dupie Twoje manie w dupie mojej odpowiedzi na Twoje pytanie. Ale nie, popsuję Wam zabawę, nie ułatwię poklepywania się po pleckach.
Chciałeś konkretnego cytatu? Czyli to co wyłożyłem jak chłop krowie to za mało na poparcie mojego odczucia, że przekazałeś Jerzemu, że ma się pier..lić? Kto powiedział że chodziło o jedno zdanie?
Ale OK. Zrobimy to jak dla dzieci w przedszkolu:
1 - Dosrywałeś facetowi od zielonokiblowatego pojazdu (swoją drogą należało mu się) łamiąc punkty 5 i 6 przepisów szczegółowych:
"5. Użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania Netykiety, a w szczególności do ograniczenia odpowiedzi nie wnoszących do dyskusji treści merytorycznych, chyba że tematyka dyskusji stanowi inaczej.
6. Użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania powszechnych zasad kultury wypowiedzi i słowa. Niedopuszczalne jest stosowanie tonu oraz słownictwa poniżającego lub wyszydzającego innych Użytkowników, a także prowadzenie dyskusji w sposób celowy urażający drugą ze stron."

2 - Moderator zwrócił Ci na to uwagę, a nawet nie tylko Tobie, ale całemu towarzystwu.
3 - Ty nie zastosowałeś się do tej sugestii łamiąc punkt 2 postanowień ogólnych:
"2. Użytkownik zobowiązuje się do natychmiastowego podporządkowania się decyzji Moderatora lub Administratora."
oraz napisałeś moderatorowi gdzie masz te jego "zielone połajanki" (tu dla inteligentnego czytelnika był skrtót myślowy w postaci prośby coby Jerzy się pier..lił).
Ogólnie jak zwykle szukasz zaczepki, nawet jak zieloni nie pieprzą (a czasem pieprzą). Zbanowali Cię dla "świętego spokoju" co uważam za smutne.

Na koniec kolejny raz obiecuję sobie, że dam spokój, że starczy jak raz na rok coś wrzucę gotowego, że towarzystwo nie jest do kumpelskiej gadki i znowu wdałem się w tłumaczenia, w dyskusje.
Przepraszam i pozdrawiam:
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”