uważajcie na pwm, shivadog ma pms

Niegroźnie
Awatar użytkownika
grzegorz75

Re: uważajcie na pwm, shivadog ma pms

Post autor: grzegorz75 »

To kurwa nie zamieni się w Gruzinkę ? A Gruzinka w kurwę ? :?:

I można napisać , że się wypiło drinka i nie dostanę na PW pięciopostowego zielonego druczku ?

Już wiem . Lutownica zostaje .... po LEWEJ :!:

Pięciopostowe wyperorowanie dostałem na skutek zabrania głosu w Twoim RWD 6 . Na zielono !
Siara

Post autor: Siara »

Zebys sie tak nie cieszyl to poinformuje Cie, ze Twoj koleszka Balrog tez tu jest rezydentem od niedawna. Bedziecie mieli wspolny temat.
tankmania

Post autor: tankmania »

grzegorz75 pisze: I można napisać , że się wypiło drinka i nie dostanę na PW pięciopostowego zielonego druczku ?
A po co? Tutaj ludzie mają unormowane życie erotyczne i nie muszą wykonywać czynności które pozwolą im zapomnieć o permanentnej polucji. :twisted:
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

tankmania pisze:o permanentnej polucji.
no co y mówisz. oni są tak zajebiści i tak jarają się własnym jestestwem, że staje im do środka. w takiej sytuacje polucje idą w obiegu zamkniętym
Awatar użytkownika
grzegorz75

Post autor: grzegorz75 »

Siara pisze:Zebys sie tak nie cieszyl to poinformuje Cie, ze Twoj koleszka Balrog tez tu jest rezydentem od niedawna. Bedziecie mieli wspolny temat.
Jaki ? :lol:

A polucja to zwyczajne nieświadome huśtanie wędliny ?
piotr dmitruk

Post autor: piotr dmitruk »

KFS-miniatures pisze:a ja do tablicy wywołam.. piotra dmitruka, bo widze, ze czytuje systematycznie.
nadal uwazasz, że nie jest prawdą, iż na pwm moderatorzy z czasem dostają małpiego rozumu? czy może jednak wolał byś dowodzić, ze to było racjonalne i dojzałe zachowanie?
Kamil, nie jestem zwolennikiem wyrzucania kogokolwiek skądkolwiek, ale wystarczy zobaczyć na tych zrzutach ekranowych, że na Twoje ironiczne uwagi Jurek nie bardzo reagował, a wypowiedział się ponieważ sytuacja się zaostrzała kiedy paru zabawowych gości doczepiło się gościa (akurat to bardzo krytykujecie u innych- odmienna sprawa, czy na to zasługiwał). Twoja wypowiedź jako pierwsza była personalnie skierowana do Jurka i nie była bynajmniej "miłosierna". A że nie był to ani pierwszy, ani pięćdziesiąty raz...
Skoro przywołujecie przykład knajpy, to wyobraźcie sobie gościa, który wchodzi do niej, i regularnie sprzedaje innym prztyczka w ucho. Niby nic wielkiego, ale po którymś razie goście się wkurwią i w najlepszym wypadku gościa wyniosą na zewnątrz.
Nie mam już żadnej władzy na PWM, więc co pompuje moje ego, skoro jestem w stanie zrozumieć Jurka, a nie Ciebie? Ale też żadna to dla mnie z tego powodu radocha.
Nie spodziewam się przyznania mi racji, w końcu w pierdlu każdy siedzi"za niewinność".
A że tutaj nie ma bójek? Przecież były. A zresztą pięciu Polaków mających wspólnego wroga nie będzie się prało, co innego, gdyby zabrakło PWMu.
Wy się lepiej zastanówcie, dlaczego tutaj nieraz przez cały dzień są tylko trzy posty?

Powiedziałem co wiedziałem, więcej w tym temacie się nie wypowiem. Nie jest moim zamiarem wymiana kopniaków.
Awatar użytkownika
fragles

Post autor: fragles »

Piotrze, szanuję Twoją niezależność osądów, ale tym razem mam jednak odmienne zdanie. Byłem przy tym wątku, w którym Kamil złapał "strzała", i trzeba jasno powiedzieć, że nie bardzo było wiadomo, dlaczego znalazł się tam na celowniku. Było tam paru harcowników, a oberwał ten, który konsekwentnie się uchylał od chamskiego przeginania pały.
Jest taka scena w "Kilerze" kiedy komisarz Ryba mówi z wyrzutem do przypadkowo postrzelonego przechodnia: - Pan mi nie może wchodzić na linię strzału!
Parafrazując, ten zielony tekst do KFS-a w sławetnym wątku na nPWM-ie powinien wyglądać tak: - Proszę pana, proszę pana, proszę szybciutko na linię strzału! Bo mam potrzebę wystrzelić, a tylko pan ma przypiętą tarczę.

O i tak. Też nie widzę potrzeby jeszcze dyskutowania o tym przypadku.
tankmania

Post autor: tankmania »

piotr dmitruk pisze: Twoja wypowiedź jako pierwsza była personalnie skierowana do Jurka i nie była bynajmniej "miłosierna". A że nie był to ani pierwszy, ani pięćdziesiąty raz...
Otóż to, szkoda tylko, że jak były takie personalne uwagi do Kamila, czy np. do mnie to bana nikt nie zarobił. Bana, ba nawet uwagi, a jak raz pokazałem szyderstwo w moim kierunku to usłyszałem, że przesadzam.
piotr dmitruk pisze: (akurat to bardzo krytykujecie u innych- odmienna sprawa, czy na to zasługiwał)
Nie rób jaj, jakby to było dziecko to bym pierwszy stanął w jego obronie.
Na forum modelarskim ulepki z ciastoliny i gościu jeszcze innych obraża (czego też "najjasniejszy" nie raczył zauważyć).
piotr dmitruk pisze: Wy się lepiej zastanówcie, dlaczego tutaj nieraz przez cały dzień są tylko trzy posty?
Bo to nie jest kolejny twór jakich wiele tylko tylko upchnięcie luki też jakich wiele. Luki gdzie jeden niby dorosły człowiek drugiemu mentorskim* tonem tłumaczy jak należy się zachowywać lub na czerwono poprawia pisownię.
Bo to jest niestety paradoks, uczenie kultury w chamski sposób. Bo publiczne zwracanie uwagi jest chamstwem, czy się to komuś podoba czy nie i nie trzeba być do tego specjalnie wykształconym, wystarczy wziąć pierwszy lepszy poradnik savoir vivre.
Tutaj się nikt nie wyściguje z innymi forami w ilości postów.

Niestety, ale bardzo dobrze to wszystko oddaje powiedzenie ""największego masz tyrana, kiedy z chama, zrobisz pana".

* czyt. zielonym
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

tankmania pisze:wystarczy wziąć pierwszy lepszy poradnik savoir vivre.
a po co od razu poradniki? wystarczą bajki brzechwy.

[na marginesie, zabawnym jest to, ze wiersz kwoka juz na starym pwm ze dwa razy dedykowałem róznym 'zielonym'. zabawnym w tym sensie, ze przez tyle lat nie przyswoiłem sobie, ze dla wszystkich bez mała panel moderacji (jak juz sie do niego dorwą) jest przedłuzeniem penisa. dośc groteskowe. ja bym wolał sobie przedłuzać majbachem, jak już. ale tak krawiec kraje, jak mu materii (nomen omen) staje]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”